דרוש מידע משנה"ל הבאה יום לימודים ארוך בחינוך העצמאי- גם אצלכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האם גם בביתר בתי הספר נכנסים לזה?(איילת השחר)

• הוסף לסימניות
האם גם בביתר בתי הספר נכנסים לזה?(איילת השחר)
כן. נכנסים.
ארבעת בתי הספר של חינוך עצמאי נכנסים עטרת שיח ,אהבת חסד נאות רחל ואיילת השחר.
לפי הידוע סלונים לא.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא
אולי כיתות א-ב את צודקת שהזוי שיגמרו ב3
אבל מכיתה ג' אין בעיה
אני אומר לכם
קצת הזוי לי ההתלונניות על זה
אני חשבתי שיקחו את זה בשתי ידיים...
וזה ממש ממש לא אומר שעכשיו יכניסו תכנים בעייתים והכל כדי לדפוק אותנוץ

• הוסף לסימניות
תלוי גיל.
כיתות א-ה מזעזע
אני אמא שלא מוכנה שבנותי יחזרו בכאלה שעות הביתה,
ב"ה יש אמא ובית מתפקד פלוס, למה הן צריכות לאכול בחוץ ולהיות רוב היום ללא משפחה?
והבנים שחוזרים מאוחר? באותה מידה את יכולה לשאול את אותה שאלה על הבנים בתלמודי תורה... הכל עניין של מקובלות והרגל.

• הוסף לסימניות
נכון ממש
אבל אין בעיתיות בלגמור ב3

• הוסף לסימניות
אויש , כמה שאני נגד!!!!!!!!!!!
כן, אני עצמאית ועובדת בשעות גמישות

אוף!!
מבינה שאני בדעת מיעוט!! כמה חבל!!!!!!!!:cry:

• הוסף לסימניות
את נגד יום שנגמר ב3
זה רק 3
לא הגזמנו
וחוצמזה
רובם לא עצמאיות גמישות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה