כללי משניות לעילוי נשמת ר' ....

• הוסף לסימניות
לפניכם 3 דוגמאות לעימוד של משניות לע"נ הרה"צ ___ (סודי:))

שימו לב שיש לי בעיה כלשהי לגבי העימוד, שאני רוצה שיהיה עמודים ימנים ושמאליים, אבל מנגד ישנה בעיה בעימוד במורה כזאת כמו שתראו בגודמא מספר 2, שהאות של המשנה [שהוא לפי סדר השם של הנפטר זיע"א] לא במיקום הטוב במקרה כזה.

תבחרו איזה מתוך 3 הסגנונות נראה הכי טוב מבחינת עמוד ימני ושמאלי.

תודה לעל העוזרים!

אחד, שתיים, או סגנון חדש - 3

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 849 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אין צורך להתייחס לגבי הפריסה של הטקסט על פני כל העמוד
תודה

• הוסף לסימניות
את החלק הריק תמיד כדאי להשאיר למטה בדף.

וחוץ מזה, 1,2,3, כל אחד מהם טובים, זה תלוי בטעם של הלקוח.

בהצלחה לך גרפיks

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;889318:
את החלק הריק תמיד כדאי להשאיר למטה בדף.

וחוץ מזה, 1,2,3, כל אחד מהם טובים, זה תלוי בטעם של הלקוח.

בהצלחה לך גרפיks

תודה,

אבל זה באמת השאלה העיקרית, איזה טעם לבחור? - הלקוח לא יודע להחליט.

• הוסף לסימניות
מספר 3

אבל הקו למעלה מידי צמוד לטקסט, להרחיק מעט.

• הוסף לסימניות
2 וכנ"ל להרחיק את הכותרת מהטקסט

• הוסף לסימניות
הפונט רש"י של גוטמן מידי חד לטעמי, עדיף לנסות רש"י אחר, פרסמו כאן בזמנו קובץ חינמי לשימוש מסחרי של רש"י (הניקוד שם לא טוב כזכור לי), אני מעלה אותו מחדש.
כמו כן הריווח בין השורות ברע"ב, צפוף, עדיף להקטין פונט כדי להרוויח יותר במרווח בין השורות.
אולי גם כדאי להרגיע עם האפור... (קצת יותר עדין ברקע).
כמו כן שמתי לב שהמרכאות ברש"י פשוט לא נראות טוב (קורה, ידוע, אבל עדיין לא נראה טוב), שים לב למרכאות שיהיו תואמות לפונט כולו... (ייתכן שלא מוגדר שם מצב עברית).

קבצים מצורפים

• RashiAmitiOTF.zip
    KB 65 · צפיות: 33
  • RashiAmitiTTF.zip
    KB 71.2 · צפיות: 15
  • RashiAmitiWinType1.zip
    KB 76.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה על ההערה החשובה.

עיקר השאלה היא לגבי הצורניות המלאה של העמוד
תודה

• הוסף לסימניות
2 ואני אסביר מדוע:
1. בולטת האות
2. נכון יותר שבפנימי יהיה את המשנה ובחיצוני יהיה ההסבר

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;889622:
2
נכון יותר שבפנימי יהיה את המשנה ובחיצוני יהיה ההסבר

בהצלחה!

ככה נראה יותר טוב מ2??

קבצים מצורפים

• שינוי.jpg
    KB 662.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
דממת אלחוט...

מה קרה? היכן המעודדים והמבקרים? התפטרו?

• הוסף לסימניות
לדעתי - 2 הראשון שהעלית.
אין שום בעיה בכך שהאות הגדולה בשני העמודים בצד ימין, כמו כל עימוד ימין ושמאל בספר קודש שאות הסעיף או הפרק בצד ימין. לא הכל צריך להיות שונה בין ימין ושמאל.

[הערה נוספת, כדאי שכותרת הפרק והמשנה תהיה ממורכזת מעל כל העמוד, וכותרת הרע"ב תתחיל במקביל לתחילת המשנה, אבל אפשר להתווכח על זה. ענין של טעם.]

• הוסף לסימניות
האחרון ששמת נראה מצוין, אבל קצת מפריע לי את החלק הריק, אולי יותר טוב להשאיר אותו בדף למטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה