משניים יצא אחד

• הוסף לסימניות
כחובבנית שאוהבת להשקיע אך כרגע עדי'ין לא יודעת לתפעל מצלמה באופן ידני,
וחשוב לי מאוד תמונות חדות, יפות, מדויקות,צבעים יפים ונכונים, גם בתנאי תאורה קשים, אני מעונינת לרכוש מצלמה טובה שתענה על הדרישות הנ"ל.
‎‎‎‎‎‎
אני מתלבטת בין G15 ל- SX 280

האם תוכלו לעזור לי להחליט?
האם יש לכם הצעה טובה יותר בעבורי?

תודה מראש!
אשמח לתגובות בהקדם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאין השוואה בכלל
זה כמו שישאלו מה עדיף בגד מזרה או בגד מלידר
אולי אני מגזימה אבל הG15 ברור יותר מקצועית וטובה אבל גם המחירים בלי השוואה

ולדעתי אין צורך לשאוף למצלמה יקרה, איכותית ומקצועית לפני שיודעים לתפעל מצלמה קומפקטית רגילה בצורה ידנית
בודאי שהייתי ממליצה על משהו זול הרבה יותר בשביל להתחיל רק

• הוסף לסימניות
אבל אז אשיג תוצאות פחות טובות בתמונות.

אגב, ההפרש הוא כ- 500\600 ש"ח
שווה את הפער?

• הוסף לסימניות
הם לא ברות השוואה- הG15 עדיפה בהמון.

אני לא בטוח שגם היא תספיק ל-
"וחשוב לי מאוד תמונות חדות, יפות, מדויקות,צבעים יפים ונכונים, גם בתנאי תאורה קשים".

למטרות הנל אין תחליף לDSLR.

זה משהו אחר- ולא בהכרח יקר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1145353:
למטרות הנל אין תחליף לDSLR.

זה משהו אחר- ולא בהכרח יקר יותר.
יש דגם מומלץ במיוחד?
האם זה טוב לי גם כשאני עדיין לא יודעת לתפעל ידני?

• הוסף לסימניות
550D/600D הם נקודצת פתיחה מצוינת.
אני מניח שגוף ביד 2 במצב חדש כולל עדשת 18-55+- יעלה משהו כמו 1500+-..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה