דרוש מידע "משנת יוסף" או "והלכת בדרכיו" איזה מכירה לפסח הכי משתלמת???

אתה מניח "הנחה" ומקשה קושיא...
קודם תוכיח שבכלל יש הנחה וזו לא סתם פרסומת, שכל אחד מקבל את המחיר המוזל כביכול המוצג בפרסום...
את ההנחה המכירה הניחו, ולא ביקשתי תשובה שלא הועילה לי בכלום...

המכירה המיוחדת לפסח של משנת יוסף נסגרה אתמול.
המכירות שפתוחות עכשיו זה המכירה של המוצרים היבשים והמכירה של הפירות והירקות.
חבל שלא קיבלתי אתמול תזכורת :(

מישהו יודע באיזו חוברת פורסם על מכירת בשר טרי של קהילות??

מישהו יודע איזה אורך הנייר כסף לשיש של משנת יוסף?
תודה

המכירה של אגודת ישראל מסתיימת ביום ד' אבל היא די יקרה ובפרט שעולה משלוח 40 ש"ח בקניה עד 1000 ש"ח והרכישה היא רק עם משלוח..

המכירה של אגודת ישראל מסתיימת ביום ד' אבל היא די יקרה ובפרט שעולה משלוח 40 ש"ח בקניה עד 1000 ש"ח והרכישה היא רק עם משלוח..
מעל 1000 זה 15 תוספת ל40 או תוספת לקניה והמשלוח רק 15 כי א"כ לא כ"כ קשה להגיע ל1000...

אז הנה אני מזכיר בחלק מהמקומות היבשים נסגר אתמול בשאר המקומות היום. הפירות וירקות בשלישי או רביעי.

לא יודעת מה קרה למשנת יוסף השנה.
כבר פעם שניה שאני הולכת לחלוקה והמוצרים לא הגיעו :(
ביום רביעי שעבר לא הגיע הביגוד, ואמרו שזה יגיע היום בחלוקת היבשים.
עכשיו הלכתי לחלוקת היבשים+הביגוד ועדיין לא הגיע.
מקווים שזה יגיע ב10:15.
אין לי כח ללכת שוב :(
מה קרה להם השנה????????

באיזה הכשר הפרות והירקות במשנת יוסף?

הזמנתי מוצרים יבשים ממשנת יוסף ( מקוה שלא יתאכזב)

משהו יודע איך זה הולך? זה מגיע בארגז מאורגן או שאני צריכה לאסוף את המוצרים לבד?

תזכורת אתמול לא היתה עוזרת. כל המוצרים השווים נגמרו. בשביל הדברים שיש בכל מקום במחיר טוב לא שווה הבלגן.

אין לי קטלוג בקובץ... איזה פרטים אתם רוצים? שאעתיק את כל רשימת המוצרים עם המחיר?;)

מהי כתובת אתר של ''הלכת בדרכיו''?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה