דרוש מידע "משנת יוסף" או "והלכת בדרכיו" איזה מכירה לפסח הכי משתלמת???

• הוסף לסימניות
איך אפשר דרך האתר?
איך מקבלים שם משתמש?
כשאת נכנסת לאתר את בוחרת בלשונית 'הרשמה', לאחר הרישום את לוחצת על הלשונית 'שלח סיסמה למספר טלפון' ומקבלת סיסמה, לוחצת על לשונית כניסה שם מקישה את הנייד והסיסמה ו...את בפנים.

• הוסף לסימניות
עברתי על מוצרי מזון בעיקר כי ענין אותי.
פערים לא משמעותיים.
מענין אני עברתי על רשימת המוצרים הפער הוא גדול דוגמאות כמה עולה שמן כמה עולה אגוזים וכדו וכן בירקות ופירות הפער אפילו יותר גדול יש כמה מוצרים אולי שהמחיר קרוב אבל ברוב המוצרים יש פער שמגיע אפילו ל20 אחוז ויותר. אולי יש הורידו מחירים בשבוע האחרון ואני לא שמעתי על זה אבל לפי איך שהיה כל השנים יש פער גדול.

• הוסף לסימניות
בגדול, הפער הוא גדול, אבל ביש יש גם מבצעים טובים.
לדוג' שמן אגוזים 12.90 (בקניה מעל 100 מוגבל ל4).

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את החולצות של משנת יוסף?
מה האיכות?
ואיזה דוגמא הם מביאים?

כמה עולה חולצה כזו בחנויות?

• הוסף לסימניות
הייתי מנויה באחת המכירות הגדולות והתאכזבתי קשות מרמת המוצרים, מארגון התחנה, מהירקות שהיו מלאים בוץ ורטובים, ובכלל מכל הארגון הכושל.

עברתי למשנת יוסף ומרוצה מאד, גם אם עולה קצת יותר כמו שטוענים פה (לא בדקתי אם זה נכון), הארגון המופתי, האיכות של המוצרים והשירות, בפרוש בכמה רמות מעל כל שאר המכירות.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לבצע הזמנה דרך האתר, והברירת מחדל זה שרשום ליד כל המוצרים את הספרה 1, ואם אני רוצה להזמין מוצר ולוחצת על + זה קופץ ל-2.
איך אני מסירה את כל המוצרים? Screenshot_20190403-132514.png

• הוסף לסימניות
מישו יודע מתי אפשר להזמין ביגוד במשנת יוסף?
כרגע באתר אני לא רואה את האופציה הזו.

• הוסף לסימניות
האם המחירים של המשחקים במשנת יוסף זולים באמת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגדול, הפער הוא גדול, אבל ביש יש גם מבצעים טובים.
לדוג' שמן אגוזים 12.90 (בקניה מעל 100 מוגבל ל4).
בקיצור יושבים ביש אנשים חכמים הם מפסידים כמה שקלים על השמן אגוזים ומרוויחים לקוחות. את המחיר הזה משלמים בשאר המוצרים.

• הוסף לסימניות
מישהו הזמין במכירה של "והלכת" בשנה שעברה, וראה אם החד פעמי באמת הוחלף לסוג טוב יותר??

• הוסף לסימניות
מישהו הזמין במכירה של "והלכת" בשנה שעברה, וראה אם החד פעמי באמת הוחלף לסוג טוב יותר??
אני
אם אני זוכרת נכון החד פעמי היה טוב
בקטלוג שלהם כתוב על סוג מסוים של צלחות שהוא לא מספיק איכותי
כל השאר אני מאמינה שיהיו כמו שנה שעברה

• הוסף לסימניות
מישהו מצליח להוסיף כיריים גז להזמנה של והלכת?
זה לא מגיב לי.
מישהו יכול לבדוק ולעדכן?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה