מידע שימושי משנת יוסף-אין מוצרי חלב

• הוסף לסימניות
לשבחם אגיד שברוך השם קיבלתי את כל המוצרים ארוזים כנדרש
אין טעם לכעוס עליהם
מנהל התחנה אמר לי שהוא סיים אתמול בשעה 2 והגיע בשבע בבוקר לארוז שוב כדי שלא יחסר כלום לאף אחד
המצב קשה לכולם,אין מה לעשות

• הוסף לסימניות
לשבחם אגיד שברוך השם קיבלתי את כל המוצרים ארוזים כנדרש
אין טעם לכעוס עליהם
מנהל התחנה אמר לי שהוא סיים אתמול בשעה 2 והגיע בשבע בבוקר לארוז שוב כדי שלא יחסר כלום לאף אחד
המצב קשה לכולם,אין מה לעשות
וקיבלת את כל מה שהזמנת
כולל ירקות ומוצרי חלב ?

• הוסף לסימניות
המכירה של המוצרים היבשים מגינת אביי ורבא מתקימת ברח' הירש, מקבלים טלפון שהכל ארוז וממתין.
מגיע להם צל"ש על האירגון והסדר.

• הוסף לסימניות
אין בעיה לא לספק אם אין אפשרות, אבל תעדכנו!! שליחת מייל/טלפון מרוכז לכולם אין מוצרי חלב.
וזה אחרי שאתמול שאלתי אותם במפורש אם יהיה ביצים, ענו שכן, לא יכלו על הדרך לכתוב לי שאין מוצרי חלב????
צודקת!!
לא מעדכנים וגם המשרדים לא עונים!!
חברה, משנת יוסף זה עסק לכל דבר כמו אושר עד וכמו ברכל- זה לא גמ"ח.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם המכירה בגינת יוסף בני ברק של ירקות שהיתה אמורה להיות היום , תהיה או שהיא התבטלה?
גם אני בתחנה הזאת... והיום לא היתה שם נפש חיה... חוץ מכמה כמוני שבאו לקנות... חתכתי ישר לאושר עד וקניתי שם הכל!

• הוסף לסימניות
גם אני בתחנה הזאת... והיום לא היתה שם נפש חיה... חוץ מכמה כמוני שבאו לקנות... חתכתי ישר לאושר עד וקניתי שם הכל!
רק שלא יתקשרו אליכם עכשיו להגיד שתבואו לאסוף...

מה קורה באור עד? עמוס? שומרים על הכללים?

לגבי המכירה בגינה של אבן שפרוט- שמעתי שהעבירו אותה לבית ספר מרכז...שמועה...לא לוקחת אחריות.

• הוסף לסימניות
רק שלא יתקשרו אליכם עכשיו להגיד שתבואו לאסוף...

מה קורה באור עד? עמוס? שומרים על הכללים?

לגבי המכירה בגינה של אבן שפרוט- שמעתי שהעבירו אותה לבית ספר מרכז...שמועה...לא לוקחת אחריות.
אני מדברת על שעה 9 שהייתי באושר עד... מיד אחרי שהלכתי לתחנה של משנת יוסף והבנתי שאין לי כלום
חוץ מביצים היה לי הכל ב"ה, לא צפוף נכנסתי ישר.
וביצים אני לא הלחץ יהיה לקראת סופ"ש או יום ראשון, עד אז יש לי.

• הוסף לסימניות
אני מדברת על שעה 9 שהייתי באושר עד... מיד אחרי שהלכתי לתחנה של משנת יוסף והבנתי שאין לי כלום
חוץ מביצים היה לי הכל ב"ה, לא צפוף נכנסתי ישר.
וביצים אני לא הלחץ יהיה לקראת סופ"ש או יום ראשון, עד אז יש לי.
לא הבנתי.
היתה מכירה ולך לא נשאר כלום או שביטלו את המכירה?? (או שהזיזו מקום ולא עדכנו..)

• הוסף לסימניות
תודה על העידכון
באמת בדקתי בהזמנה שלי ואני רואה שהורידו את כל החלבי והביצים השאירו לי תבנית אחת - אם אני אקל אותה.....

• הוסף לסימניות
אצלינו בינתיים מופעים מוצרי החלב

• הוסף לסימניות
אצלינו אין חלבי, הורידו מההזמנה ככה אני רואה באתר

• הוסף לסימניות
גם אצלנו הורידו את המוצרי חלב
חוצפה אין מילה אחרת....
בנינו על זה היינו יכולים להזמין בכל מקום אחר ולא עשינו את זה כי כבר לא היה אפשר לבטל במשנת יוסף כבר ממוצאי שבת,
ועכשיו מבטלים בלי שום הודעה......!??!?!

• הוסף לסימניות
גם אצלנו הורידו את המוצרי חלב
חוצפה אין מילה אחרת....
בנינו על זה היינו יכולים להזמין בכל מקום אחר ולא עשינו את זה כי כבר לא היה אפשר לבטל במשנת יוסף כבר ממוצאי שבת,
ועכשיו מבטלים בלי שום הודעה......!??!?!
בדיוק ככה, רציתי לבטל כי חששתי שאי אפשר לסמוך עליהם, אבל לא היה ניתן, לא הזמנתי במקום אחר כשעוד היה ניתן. ועכשיו אנחנו תקועים!!

• הוסף לסימניות
הם באמת מטורפים אבל,
אנשים סומכים על זה, לא עשו הזמנה ממקום אחר, עכשיו כבר מאוחר ואין מאיפה להזמין.
מאיפה יהיה לנו מוצרי חלב??
במפורש הייתה לי אפשרות לקנות ולא קניתי כי אמור להגיע לי.

מוצרי חלב?
יהיה בכל מכולת.

לדעתי זה בסך הכל קשור לחלוקה במשך שעות רבות וקלקול המוצרים

• הוסף לסימניות
מוצרי חלב?
יהיה בכל מכולת.

לדעתי זה בסך הכל קשור לחלוקה במשך שעות רבות וקלקול המוצרים
אני מעדיף לא ללכת לחנות...
אנשים הזמינו.. סגרתם את המכירה שבוע לפני שהיא מתקיימת... תעמדו בהתחייבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה