- הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש לי מה ללכת עכשיו? עדיין פעיל בשעה כזאת?
רואה מהחלון - הכל ריק ושקט.מישהו יודע אם יש לי מה ללכת עכשיו? עדיין פעיל בשעה כזאת?
במודיעין עילית???המכירה המיוחדת לפי מה ששמעתי בוטלה מכיון שזה לא נחשב לחיוני כמו מזון
במחסן אמרו שהם לא אורזים את המכירה המיוחדת יותרבמודיעין עילית???
רמב"ם.איזו תחנה?
בכל הערים??שימו לב!!!
משנת יוסף הורידו מהמכירה של הפרות/ירקות את כל!!! מוצרי החלב
וצימצמו את תבניות הביצים ליחידה 1 בלבד לכל משפחה
מבדיקה באתר/הזמנה
אה...גם אני בבני ברק...שאלה מענינת.
תבדקו
אנחנו בבני ברק
את יכולה לבדוק באתר בהיסטוריית הזמנותאה...גם אני בבני ברק...
איך התעדכנת?
אני לא מצליחה לתפוס שם אף אחד.
פעם ראשונה שאני מזמינה מהם אז אין לי היסטוריית הזמנותאת יכולה לבדוק באתר בהיסטוריית הזמנות
כשאת לוחצת למעלה על הסמל של משנת יוסף ייפתח לך מסך יש שם הזמנות זיכויים ופרטים אישייםפעם ראשונה שאני מזמינה מהם אז אין לי היסטוריית הזמנות
ובהזמנה הנוכחית אני לא רואה שום עדכון.
אפילו עדכון על המכירה של המוצרים לבית שבוטלה אין שם.
תודה על ההסבר,כשאת לוחצת למעלה על הסמל של משנת יוסף ייפתח לך מסך יש שם הזמנות זיכויים ופרטים אישיים
גם כשעשית רק הזמנה אחת תראי את זה שם
תודה על העדכון.שימו לב!!!
משנת יוסף הורידו מהמכירה של הפרות/ירקות את כל!!! מוצרי החלב
וצימצמו את תבניות הביצים ליחידה 1 בלבד לכל משפחה
התקשרו אלינו מהתחנה הזו והודיעו:מישהו קיבל הודעה טלפונית על החלוקה ברח' רמב"ם בבני ברק?
יש לי מה ללכת בלי הודעה טלפונית??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טיגריס, צחי רוזנטל, סמאש קייק ועוד 77 משתמשים80 //