דרוש מידע משנת יוסף למי יצא להזמין

• הוסף לסימניות

סריג אלגנט V איכותי לנוער​

מחפשת מידע על המידות. אשמח מניסיון. תודה

6819_166867014110832.jpeg

• הוסף לסימניות
חבל שלא ראיתי את האשכול הזה עם התמונה לפני שהזמנתי.
הסתכנתי והזמנתי 3 כאלה לשבת (כך חשבתי) ואני קצת מאוכזבת.
סתם סריג אפור חלק. לא מה שאני רגילה לשים לילדים שלי בשבת.
מעניין אם אפשר להחזיר אותם.

• הוסף לסימניות
אפשר להחזיר
תיצור קשר עם שירות הלקוחות, זה הולך שהם מביאים לך קוד החזרה, כותב על הבגד את השם והקוד (וסיבת ההחזרה) והם מזכים (לעיתים בניקוי 5%)

• הוסף לסימניות
חבל שלא ראיתי את האשכול הזה עם התמונה לפני שהזמנתי.
הסתכנתי והזמנתי 3 כאלה לשבת (כך חשבתי) ואני קצת מאוכזבת.
סתם סריג אפור חלק. לא מה שאני רגילה לשים לילדים שלי בשבת.
זה בדיוק מה שרואים בתמונה! סריג אפור חלק. הבן שלי בן 9 וזה כבר גיל שאני פחות מלבישה מצועצע. כן יכול להתאים לשבת עם מכנס אפור יפה
מידה 12 מתאימה בול לבן 9 קצת גבוה

• הוסף לסימניות
ממש אשמח ליותר פרטים על המכירה של משנת יוסף
איך זה הולך בדיוק

• הוסף לסימניות
מזמינים באתר / בטלפון מוצרים שונים ומשלמים מראש באשראי ומקבלים את ההזמנה מידי שבוע במוקד של הקהילה/השכונה שלכם. כמו"כ במכירה הקהילתית/השכונתית

*יתכן ואפשר גם במזומן איני יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה