דיון משנת יוסף מוכרים בשבוע הבא מיקסר בוש דגםMUM6N11

• הוסף לסימניות
לגבי המיקסר, לא מכירה את הדגם הזה בדיוק אבל לפי מה שידוע לי זה שיש 2 סוגים 1 עם קערה פלסטיק שהוא 800W
והדגם השני עם קערה מתכת שזה 1000W.
כמות הוואט מאוד משמעותית לתפקוד המיקסר.
מניסיון אישי במיקסר עם קערת מתכת מכינה בה גם 3 קילו קמח ויוצא מושלם. יש לי את המיקסר כ3 שנים וממש ממש מרוצה!!!!!!!!!
אם יש לכן שאלות ספציפיות ,אשמח לענות

• הוסף לסימניות
לי יש את ה1000W ולאחותי יש את ה800W
ושתינו מאד מרוצות,
אני מכינה לכמות למשפחה גדולה מאד.
והיא למשפחה קטנה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת איזה דגם של בוש היה לי אבל הוא נשבר אחרי התעללות קשה (שימוש בתדירות וכמויות גבוהות מהרגיל)
בפעם הראשונה תיקנתי אותו
בפעם השניה בעלי זרק לפח
אני מחפשת מיקסר מאסיבי שיכול לעמוד בכמויות שאני מכינה
יש משהו יותר חזק מהבוש?

• הוסף לסימניות
לי יש בוש של 1000W ומכינה איתו 3 קילו של קמח והוא פצצה .
הבצק יוצא נדיר!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עלה בסביבות ה1300 ש"ח

• הוסף לסימניות
מאד קשה לנקות אותו.
מאז שיש לי מדיח זה כבר לא מפריע כי המדיח מתמודד איתו.
יש לי את הקערה מפלסטיק ואני ממש מרוצה מעל עשר שנים אבל לא עושה בו כמעט בצקים.

• הוסף לסימניות
לי יש 1000 וואט כבר למעלה משנתים
עושה כל פעם רק 2 ק"ג
מכינה לפחות 3 בצקים של 2 ק"ג בשבוע
בצקים מעולים!!!

• הוסף לסימניות
היה לי בוש של ה1000 ואט לא הייתי מרוצה בכלל לקח רבע שעה לקילו בצק והיה מפזר בצק לכל הצדדים המנוע ממש חלש ובסוף גם התפרק לי היה בשימוש חצי שנה בלבד!

• הוסף לסימניות
אז איזה מיקסר מתאים למתעללות כמונו?
לקנות דאבו גדול ב-4-5K
או להפסיק להתעלל
2 ק"ג זאת כמות יפה מאוד
והוא עושה בצק מאוד מהר, יחסית לקנווד למשל
למה להעמיס מעל היכולת שלו?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגם בוש וגם קנווד
ההמלצה היא לעשות עד קילו וחצי בפעימה.
מעבר לזה זה שוחק את המנוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה