דרוש מידע משנת יוסף- מכירות חגים תשפ"ג

• הוסף לסימניות
יש למשהי מושג לגבי המצעים , רשום 100% כותנה האם קמיט? חייב בגיהוץ?

יש כאלו כותנה שאין צורך לגהצם אבל יש לי סט מהמם,100% כותנה סיוטי , יוצא מהכביסה כמו נייר מקומט...
לי יש סט שלהם מהמם יוצא מעולה אחרי כביסות וממש ממש לא מתקמט

• הוסף לסימניות
למי שמתעניין - המכירה לד' מינים נפתחה (אולי כבר לפני כן - עכשיו רק שמתי לב)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המעבד מזון נמצא בזאפ במחיר זול יותר ב21 שח

• הוסף לסימניות
האם כל החולצות לגברים בגזרה רגילה הן ללא כיס??

• הוסף לסימניות
מאוד מרוצה מהמגבות שלהם,
עבות, גדולות, נוחות ביותר.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה אין דפנות לסוכה השנה??
למי אפשר לפנות???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם המברגה שלהם שווה ?
1662586141754.png

• הוסף לסימניות
יש למשהי מושג לגבי המצעים , רשום 100% כותנה האם קמיט? חייב בגיהוץ?

יש כאלו כותנה שאין צורך לגהצם אבל יש לי סט מהמם,100% כותנה סיוטי , יוצא מהכביסה כמו נייר מקומט...
קניתי בפסח, אכן 100% כותנה נעימים מאוד מאוד.
לא קמיט בכלל ומתייבש ממש מהר, הבעיה הקטנה שיצאו בסדינים מעט פונפונים קטנטנים לא ממש מפריע
בעיני ממש מעולים הופתעתי לטובה

• הוסף לסימניות
קניתי בפסח, אכן 100% כותנה נעימים מאוד מאוד.
לא קמיט בכלל ומתייבש ממש מהר, הבעיה הקטנה שיצאו בסדינים מעט פונפונים קטנטנים לא ממש מפריע
בעיני ממש מעולים הופתעתי לטובה
זה היה מאותו חברה שיש עכשיו?

• הוסף לסימניות
המגבות ממש מעולות.
רק שבפעם האחרונה הילדים הביאו סגול בהיר שאני לא אוהבת.
לא הייתי שם כדי לראות אם היו עוד צבעים.

• הוסף לסימניות
הזמנתי כמה דברים מהמכירה לבית,
ובדיוק ביום החלוקה יש לנו בר מצווה של אחיין בצפון,
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה