עזרה משנת יוסף - מפיות בד (הזמנה באתר)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם מישהו כאן זוכר / שם לב לתיאור של המוצר "מפיות בד" (4 מפיות, 24 ש"ח)
זכור לי שהיה רשום באתר שיש גימור מיוחד או מהודר, ואאל"ט גם היתה תמונה עם גימור בצבע כסוף
משום מה בקטלוג המודפס אין לא את התמונה הזו וגם לא את התיאור על הגימור
יצא לכם אולי לראות את זה באתר? זוכרים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מועתק מהאתר:
רביעיית מפיות בד לבנות בגימור מיוחד

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם מישהו כאן זוכר / שם לב לתיאור של המוצר "מפיות בד" (4 מפיות, 24 ש"ח)
זכור לי שהיה רשום באתר שיש גימור מיוחד או מהודר, ואאל"ט גם היתה תמונה עם גימור בצבע כסוף
תודה רבה
יש חנות "בורדורה בדים" בבני ברק שמוכרים מפיות בד במבחר ענק ומגוון, ובהתאמה אישית ללקוח במחיר של 10 ש"ח ליחידה.
כדאי לך אולי לברר אצלם. bordurabb בג'ימייל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זכור לי שהיתה תמונה של מפיות לבנות בגימור כסף אבל היום הגיע לי מפיות חלקות פשוטות
רק אני התאכזבתי מהמפיות?
פשוט ביותר, גימור רגיל לחלוטין, בד פושט

• הוסף לסימניות
יש חנות "בורדורה בדים" בבני ברק שמוכרים מפיות בד במבחר ענק ומגוון, ובהתאמה אישית ללקוח במחיר של כ-10 ש"ח ליחידה.
כדאי לך אולי לברר אצלם. bordurabb בג'ימייל.
בהצלחה!
זה למי שרוצה מפיות יוקרתיות במיוחד, במבחר ענק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אלו המפיות -
1649017221977.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה
קיבלתי אישור להחזיר עם קוד החזרה

• הוסף לסימניות
ברור,
צריך אחרי פסח להחזיר זאת לתחנה עם קוד החזרה שהם נתנו לי,
תשלחו מיל לשירות הלקוחות שלהם
הם לא ענו לי בינתיים
מעניין אותי - קיבלת את מלוא ההחזר? יכולה לציין איזה קוד החזרה נתנו לך?

• הוסף לסימניות
הם לא ענו לי בינתיים
מעניין אותי - קיבלת את מלוא ההחזר? יכולה לציין איזה קוד החזרה נתנו לך?
שלחתי מייל קוד החזרה 3751.
עדין לא קיבלתי-רק ביום רביעי החזרתי לוקח זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה