דרוש מידע משנת יוסף

• הוסף לסימניות
אני מודה למי שכתב שאין השבוע
בזכותו הפסדנו הרבה דברים שהלאי אזל

מסקנא שלי:
כל מה שכותבים/ממליצים כאן - תקחו בעירבון מוגבל!

• הוסף לסימניות

מסקנא שלי:
אני מתנצלת. שמעתי שאין ולכן כתבתי את זה. אח"כ הוספתי את זה אבל אולי לא ראיתם:

יתכן ש @A052 צודק. כתבתי על סמך שמועות ששמעתי, לא ממקור אמין.

• הוסף לסימניות
איך החולצות שלהם של המבוגרים?
פעם קניתי לבעלי חולצות זולות. הבד איכותי אבל קשה מאד לגיהוץ.
בפעם אחרת, ניסינו את החולצות 100 אחוז כותנה, ללא צורך בגיהוץ. מאז - ברכה. ב''ה כולם מרוצים!

• הוסף לסימניות

מסקנא שלי:
הלווו
לא כתבתי ולא עניתי ואין לי מושג במשנת יוסף,
אבל אני מתארת לעצמי שמי שענה, עשה זאת מתוך מטרה לעזור, בהתאם למידע שהיה ברשותו...
ולהאשים אנשים שניסו להביא תועלת, זה בעייני לא מכובד ולא סביר.

והמסקנה - היא עתיקה ברורה ופשוטה ואמורה להוות בסיס לכל שאלה ועצה שעולות כאן בפורומים השונים...

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה אתה טרמפולינה שהם מוכרים ?
ואיך אדע אם זה כולל משאבה ?
צפה בקובץ המצורף 1440356
זו התשובה שקיבלתי ממשנת יוסף
1691934853640.png

גם באתר של אינטקס לא מצאתי את המוצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה