לא נפתח לי למה?
תורידו כוכביות.
את הסרט עצמו זה גזל להעלות, וגם אסור על פי חוקי הפורום.
ניסית להוריד כוכביות?לא נפתח לי למה?
אני גם רוצה להנות!!!
https://jumbomail.me/j/PgBbllR*****FbkesJoJמה זה אומר להוריד כוכביות?
אתם בנטפרי? [אם לא, אשלח קישור בלי כוכביות].סליחה על הטרחה, אבל אני לא מצליחה למחוק את הכוכביות, איך מוחקים?
מה בעיהסליחה על הטרחה, אבל אני לא מצליחה למחוק את הכוכביות, איך מוחקים?
אני באתרוג, ואשמח לקישוראתם בנטפרי? [אם לא, אשלח קישור בלי כוכביות].
בנטפרי זה לא נפתח
בשביל משתמשי נטפרי העליתי את הקישור עם הכוכביות.בנטפרי זה לא נפתח
תצרף צילום מסך של החלון שנפתח כשאתה לוחץ על הקישורלמה עדיין זה לא נפתח, זה בעיה של המחשב או של החתימה(אתרוג)?
כל המסך לבן ובקצה זה מה שכתוב
אם ישלחו למייל שלך בגמבו זה בוודאי יפתחסליחה, אבל זה חסום לי
אשמח לקבל הוראות איך מעלים לזיפמה הבעיה הגדולה... אם יש לכם את הקובץ בתיקייה במחשב תלחצו עליו עם העכבר לחיצה ימנית> באפשרויות - דחוס לקובץ zip (זיפ)> ואז להעלות לאתר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים