משפחה לתפארת

• הוסף לסימניות
איזה יופי. חן יהודי.

• הוסף לסימניות
העמדה יפה מאד
תמונה להגדלה!

• הוסף לסימניות
העמדה יפה מאד
תמונה להגדלה!

נכון מאד!
לתפוס את כולם מוצלחים את ממש מוכשרת! זה כשרון שאי אפשר לקנות אצל פוטופריק באלף שבע מאות שח:)

• הוסף לסימניות
להעמיד 5 ילדים בצורה כזו מוצלחת - ממש אומנות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1790486:
נכון מאד!
לתפוס את כולם מוצלחים את ממש מוכשרת! זה כשרון שאי אפשר לקנות אצל פוטופריק באלף שבע מאות שח:)

תודה רבה, כיף לשמוע.
הלוואי שתמיד זה היה ככ מצליח, לרוב עם ילדים קטנים זה פרויקט לא פשוט שהתוצאות הרבה פעמים מאכזבות.

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה!
הקטנצ'יק שם באמצע גונב לכולם את ההצגה :)

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו, העמדה מעולה..

בפעם הבאה תגידי לאמא שתעמוד ממש צמוד אליך או מאחוריך (אם יש לך מקום) ושתתכופף מעט ותהיה בגובה המצלמה...

• הוסף לסימניות
רחלי מדהים איך הצלחת?כל הכבודדדדדדדד

• הוסף לסימניות
היי :)

הערונת ברשותך

הייתי מציע לפתוח יותר למטה, נראה צפוף שם והיד החתוכה מאוד מפריעה
לקח לי כמה שניות להבין מאיפה הרבע כף יד הזאת צצה ולמי היא שייכת :)

בהצלחה בהמשך
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;1791883:
היי :)

הערונת ברשותך

הייתי מציע לפתוח יותר למטה, נראה צפוף שם והיד החתוכה מאוד מפריעה
לקח לי כמה שניות להבין מאיפה הרבע כף יד הזאת צצה ולמי היא שייכת :)

בהצלחה בהמשך
מוטי :)

תודה על הערה. אתה ממש צודק.
הילד האחראי שם את היד כדי שהתינוק לא יפול. הייתי צריכה באמת למצוא דרך להסתיר את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה