- הוסף לסימניות
אולי את גיסתי?האם יש סיכוי לאחד משפחה לא מאוחדת? שכל אחד חי לעצמו?
תנו טיפים פליז
אולי את גיסתי?האם יש סיכוי לאחד משפחה לא מאוחדת? שכל אחד חי לעצמו?
תנו טיפים פליז
אני אגיד לךאבל כל אחד מנסה להרשים , לעשות פוזות, וזה מעצבן!!!!
חשוב לשים לב כי לפעמים כשמדברים מזה, יכול להיווצר מצב שבתת מודע נכנס ציפור שלוחשת 'אנחנו משפחה לא מאוחדת', השאלה רק למה, מה ואיך וכו'.אחים ואחיות שלך להגיד להם המצב מפריע לי למה זה כך
מה? זה מוזר להעלות את הנשוא לדיון איתם? או שהם עד כדי כך שאין עם מי לדבר
זה נכון כשהיא נפגשת עם אחת הגיסות אבל לא במפגש משפחתי שהיא בורג קטן במשפחהאני אגיד לך
בדר"כ כשצד אחד לא בעניין של פוזות ורושם
לוקח זמן, אבל גם הצד השני מבין שזה לא תופס
אם זה חשוב, ואת מוכנה להשקיע
(כי קשר משפחתי זה משהו שצריך להשקיע בו הרבה, לא מגיע לבד...)
לאט לאט יקלטו שזה לא איתך
וירד הרושם
זה מגיע לפעמים מפחד, מרצון להראות מושלם
אבל כשהצד השני זורם, ולא בעניין של רושם
צ'יק צאק זה ירד...
אבל לפעמים זה מעצבן...
צריך לספוג...
עד שקולטים שכאן הקשר הוא אחר.
ברורזה נכון כשהיא נפגשת עם אחת הגיסות אבל לא במפגש משפחתי שהיא בורג קטן במשפחה
נראה לי מוזר להעלות איתם את הנושא לדיון, לא מאמינה שיבינו מה אני רוצה מהםהמצב שלכם ממש כואב למה זה כך? מענין
זה לא חברות כמו שכתבת זהמשפחה.
אמנם אי אפשר לתקן את אף אחד
אבל אם זה חשוב לך תנסי לעשות השתדלות לשנות את המצב
פעם בכמה ימים טלפון לאח אחות . מה שלומך מה נשמע וכו' לקרוא לשבתות
ואפשר אפילו לנסות לדון איתם על המצב.. כי איך כתבת
זה משפחה.. כולה משפחה . לא חברות. אחים ואחיות שלך להגיד להם המצב מפריע לי למה זה כך
מה? זה מוזר להעלות את הנשוא לדיון איתם? או שהם עד כדי כך שאין עם מי לדבר
מענין לשמוע יותר בפירוט מה הפוינט.
פוזות, פוזות, רושם, הכל חיצוני, לא יודעת להסבירמה התרגום המעשי של לעשות פוזות?
עוד לא הבנתי את הבעיה
לא נראה לי.אולי את גיסתי?![]()
להפגיז רושם וכו', בד"כ מגיע מהמקום המתואר - אין משהו פנימי.פוזות, פוזות, רושם, הכל חיצוני, לא יודעת להסביר
מי שמכיר - מבין, ומי שלא - אז כנראה לא
אבל אם אני היחידה שמביאה את עצמי כפי שאני, בלי לנסות לעשות שואו,אני אגיד לך
בדר"כ כשצד אחד לא בעניין של פוזות ורושם
לוקח זמן, אבל גם הצד השני מבין שזה לא תופס
אם זה חשוב, ואת מוכנה להשקיע
(כי קשר משפחתי זה משהו שצריך להשקיע בו הרבה, לא מגיע לבד...)
לאט לאט יקלטו שזה לא איתך
וירד הרושם
זה מגיע לפעמים מפחד, מרצון להראות מושלם
אבל כשהצד השני זורם, ולא בעניין של רושם
צ'יק צאק זה ירד...
אבל לפעמים זה מעצבן...
צריך לספוג...
עד שקולטים שכאן הקשר הוא אחר.
לגמרי. אני גם מאמינה שזה מגיע ממקום של דימוי עצמי שלילי, חולשה מסוימת, לכן אני דנה לכף זכות.הרצון
להפגיז רושם וכו', בד"כ מגיע מהמקום המתואר - אין משהו פנימי.
כאשר הפנימיות תתרחב, אוטומטית תיעלם החיצוניות.
כך זה בד"כ, ולכן שווה להשקיע בדבר האמיתי שבדבר - 'חיבור הנשמות' אני קורא לזה.
תוך ידיעה כי לפעמים במנטליות של המשפחה מוטבע לעשות רושם, אך גם לזה אפשרי להגיע - אם יש רצון לכך - אך בהמשך, אחרי העמקת וביסוס האחדות.
זה הם בלחץ, את הרגועה.אבל אם אני היחידה שמביאה את עצמי כפי שאני, בלי לנסות לעשות שואו,
וכל מי שסביבי רק שואו ושואו
אז יוצא שאני הדפוקה/התמימה/הנאיבית היחידה
ואני לא
אני פשוט אני, בלי רושם ושטויות
וזה לא כיף ההרגשה הזו. זה כמו קוף באמצע (אם הגדרתי טוב)
בלת"ק תתחילו מאח אחד (ואל תספרו לו שאתם רוצים לאחד את כל המשפחה)האם יש סיכוי לאחד משפחה לא מאוחדת? שכל אחד חי לעצמו?
תנו טיפים פליז
מה זה? לא מכירהישנה הגישה של רינה, מ"שומרת השערים" (דבורי רנד). סטייל חדר בריחה.
צודקת. הם בלחץ, אני הרגועה.זה הם בלחץ, את הרגועה.
אם את חושבת שתצאי דפוקה ברור שצריך להרשים.
מניסיוני כאחת שלא דופקת חשבון- הרבה באים בשקט לשאול איך לא אכפת לי- בקנאה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //