משפחה שכזו

• הוסף לסימניות
הביעו דעתכם על זוית הצילום!

קבצים מצורפים

• untitled (16 of 27).JPG
    KB 514.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד ביותר!
רק חבל שלא הורדת את המשקפים(ים)

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך אוהבת שלא רואים פרצופים, רק של התינוק.

• הוסף לסימניות
זוית הצילום מאוד יפה רק הצבעים נראים קצת קרים

• הוסף לסימניות
זה ככ מזכיר את סגנון הצילום של שעיה ויס, יש קשר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקח יותר קלוז אפ זה נותן גם תחושה של חמימות ואולי גם היו רואים יותר פנים
ב. חבל שהמבזק שקף את האפודה של הילד מצד שמאל

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!
משהו בכיפה של הילד נראה לא טבעי.
(או אולי זה מיועד לפרסומת....)

• הוסף לסימניות
הנה התיקון שלי לטעמי פחות או יותר ואם היה אפשר לראות יותר פרצופים מבחינתי זה היה מושלם:)

קבצים מצורפים

• untitled%20(16%20of%2027).JPG
    KB 158.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הזווית כאן היא לא הבעיה העיקרית, בסדר התינוק הוא העיקר והילדים חגים מסביבו. אולי זווית מעט יותר נמוכה הייתה תורמת בשביל הילדים האחרים אבל נדלג על זה...

מעבר לזווית הצילום הקומפוזיציה וחיתוך הפריים לא משהו בכלל. יש המון מרווח מלמעלה, היד של הילד והרגל של התינוק חתוכות למטה, וגם נראה שזה צולם יותר משמאל והזווית של הספסל לא בדיוק ישרה.

אבל השאלה העיקרית מה זו התאורה הזאת? אני מאד מקווה שזה לא בשביל לקוח...

אם הרעיון לשרוף רקע זה לא בדיוק עבד, הצד השמאלי שרוף והימני ממש לא, צריך עוד פלאש מימין, ואם זה רק בשביל תאורה אחורית זה ממש לא עבד טוב, אור מידי קשה מצד שמאל.

ואחרי שדיברנו על התאורה האחורית, מה עם תאורה מלפנים? א"א לסמוך על פלאש אחד על הקיר האחורי מצד שמאל שגם ישרוף את הרקע כולו, וגם יאיר את מלפנים.

בקיצור חלק מהתמונה באובר איום, חלק באנדר, חיתוכים לא טובים והשאלה היא רק על הזווית?!

הרעיון הוא לשרוף את הרקע אבל להרחיק מעט את האבייקט מהרקע כדי שלא יקבל מידי הרבה תאורה אחורית (או לחילופין להחליש את התאורה ברקע שרק ישרוף את הקיר אבל לא את השער והחולצה), וגם תאורה מרוככת מלפנים להאיר את הפנים, לתת צבע טוב (בלי קאסט לבן), קונטרס בצורה נעימה.

בהצלחה בפעם הבאה!

• הוסף לסימניות
תודה! אתה בהחלט צודק אקח לתשומת ליבי

• הוסף לסימניות
לדעתי זה בסדר גמור למתחילה ולמתקדמת כמוך!!!

מחזיקה לך אצבעות!!

לגבי הבהירות בצד שמאל - נכון, ישנה בהירות.

משוגעת על הפוזות שלך!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה