משפחתון בבית בירושלים- למי פונים?

• הוסף לסימניות
למי פונים בכדי לפתוח משפחתון בבית?

• הוסף לסימניות
לרכזת המשפחתונים האזורית בשכונתך.

• הוסף לסימניות
עירית ירושלים - דרך המינהל קהילתי שכונתי.
רשת "נאות מרגלית".

ממליצה מאד לדבר עם שכנות באזורך שיש להן משפחתונים. תוכלי ללמוד המון על אופי ההתנהלות, מה טוב, למי לגשת, ואיך.

• הוסף לסימניות
וואו,
איפה את גרה?
אנחנו מחפשים לתאומים משפחתון בנרות וכמעט ואין מקומות פנויים, אנחנו הולכים לשלוח אותם לשכונה אחרת... (הם בני ארבעה חודשים)
אבל לפי מה שאני שומעת מכל הרכזות זה שהתמ"ת מתקמצן מאד על התקנים וכמעט ולא מאשר.
הלוואי שתצליחי, אני בטוחה שיהיה לזה ביקוש רב.

וברצינות, באיזה אזור זה? אם זה רלוונטי לגבינו- ננסה לעזור ולדחוף את זה מצד ההורים שזקוקים נואשות.

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין באיזה אזור זה... בינתיים אני משלמת מחיר מלא, כי זה משהו פרטי...

• הוסף לסימניות
מחפשת משפחתון באזור גאולה/זכרון משה לאחרי פסח

אם מישהי שמעה על משפחתון שמתפנה בו מקום לתינוקת בת שנה, אודה מאד אם תתקשרו אלי 050-4119288 052-7639048 (אנחנו מחפשים עקב מעבר דירה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה