האם מישהו מכיר את המשפחתון של רחל שמש בהגר''א 5 בבני ברק ויכול לתת לי מידע ? (כאן או באישי)
רחל הלפרין הדמיות אדריכלות ועיצוב מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 9/4/24 הוסף לסימניות #1 האם מישהו מכיר את המשפחתון של רחל שמש בהגר''א 5 בבני ברק ויכול לתת לי מידע ? (כאן או באישי)
א אורג משתמש חדש 19/8/25 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י רחל הלפרין: האם מישהו מכיר את המשפחתון של רחל שמש בהגר''א 5 בבני ברק ויכול לתת לי מידע ? (כאן או באישי) לחצ/י כדי להרחיב... את שמת אצלה השנה? אני גם מנסה לברר עליה
נכתב ע"י רחל הלפרין: האם מישהו מכיר את המשפחתון של רחל שמש בהגר''א 5 בבני ברק ויכול לתת לי מידע ? (כאן או באישי) לחצ/י כדי להרחיב... את שמת אצלה השנה? אני גם מנסה לברר עליה
רחל הלפרין הדמיות אדריכלות ועיצוב מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 20/8/25 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י אורג: את שמת אצלה השנה? אני גם מנסה לברר עליה לחצ/י כדי להרחיב... לא הבת שלי הייתה אצל שרי בצלאל ברח' דוד המלך מטפלת ממש מדהימה וטובה
נכתב ע"י אורג: את שמת אצלה השנה? אני גם מנסה לברר עליה לחצ/י כדי להרחיב... לא הבת שלי הייתה אצל שרי בצלאל ברח' דוד המלך מטפלת ממש מדהימה וטובה