דרוש מידע משפחתון בלג בעומר

• הוסף לסימניות
אם אנחנו כבר עוסקים בדיוקים. למשפחתונית ע״פ התמ״ת מגיע יום חופשה אחד בחול המועד. שלושה ימים נוספים מוחזרים בסוף השנה. עייני בלוח חופשות.
שימי לב שהיא כתבה שחופשת קיץ זה שבועיים וחצי, כלומר אחרי הקיזוז של חוהמ כך שהחשבון נכון.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להכנס כלל לנושא של מטפלות שמנצלות את ההורים אלא לנהלי משפחתון.

אני שולחת למשפחתון (אין לי מעון ליד הבית ככה שאין לי התלבטות)
עכשיו אני אצל המשפחתונית השניה.
שתיהן מהממות!! נותנות את כל הלב שלהן!
לגבי חופשים- באמת תקע אותי פעם אחת (אבל רק פעם אחת כשבמצטבר אני בשנה שישית במשפחתונים) כשהיא התקשרה שלא מרגישה טוב ולא מוצאת מחליפה אני עצמאית וגמישה בשעות ככה שבד"כ זה לא תוקע אותי אבל בדיוק באותו יום היה לי נסיעה קריטית מחוץ לעיר עם בעלי שלצרף תינוק בן שנה וחצי לא ממש הסתדר. (ואל תשכחו שאם הייתה מוצאת מחליפה, היא הייתה סגורה בחדר בלי יכולת לישון כי ילדי המשפחתון נמצאים בבית- הפיקוח לא מאשר להעביר לבית אחר!)
חוץ מזה, בימים בעייתים כמו אסרו חג שכל הילדים שלה בבית (וגם שלי) אני משתדלת להביא ב8:30 ולא ב 7:45 או להוציא ב-3. אבל היא לא ביקשה את זה מעצמה אף פעם חוץ מצום תענית אסתר שהרכזת נתנה להם הוראה לבקש!!

לגבי השעות- אני מביאה ב 7:45 אבל יודעת שאם צריכה לנסוע או משהו כזה יש לי את האופציה והיא חייבת לקבל.

חוץ מזה- נכון שהיא בבית שלה ויכולה להכניס מכונה באמצע היום או קצת יותר אבל כשאני יוצאת לעבודה את אף אחד לא מעניין (חוץ ממני) אם השארתי ערימת כלים בכיור או לא אם השארתי בית הפוך וכו'
בלי לשכוח את הרכזת שיכולה להגיע בכל רגע נתון
ובלי לשכוח את הילדים שלה שמגיעים בצהרים
אל תשכחו, כששולחים למעון עוד חודש המטפלת (שהרבה פעמים ממורמרת מהשכר והדרישות) יכולה להתחלף ואין מושג מי תגיע במקום.

כמו שאני לוקחת בחשבון את תנאי העבודה שלי והמרחק מהבית וכו' היא אמורה לקחת בחשבון את תנאי העבודה שלה ולראות אם הם מתאימים לה.

אבל באמת כמו ש @תותית2 כתבה.
אם נמשיך לבדוק אותן בזכוכית מגדלת נמצא את עצמנו בלי מטפלות.

החובה שלנו לברר קודם על המטפלת אם היא מתנהלת לפי הנהלים אבל חובה נוספת שלנו זה גם להתנהג במידת הצורך לפנים משורת הדין ולנסות להתגמש (אבל רק אם זה לא קורה מידי הרבה;))

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה