דרוש מידע משפחתון ברמה ד3 בבית שמש-יש??

• הוסף לסימניות
עוברים לשם בתחילת שנה.
חייבת לרשום את הבת שלי. בתחילת שנה תהיה בת 2.2
אשמח לתשובות בפרטי מהיכרות בלבד.
תודה!

• הוסף לסימניות
צריכה דוקא משפחתון, גן פרטי גם טוב?
כי יש לי גיסה שיש לה גן פרטי

• הוסף לסימניות
יש לאחותי משפחתון של התמת
באמוראים פומבדיתא
מאוד ממליצה...\
אם רלוונטי תגידי לי את ןלך פרטים

• הוסף לסימניות
כרגע יש לה שנתיים עד שלוש
שנה הבאה זה יהיה לפי הרישום

• הוסף לסימניות
באמוראים פומבדיתא
מאוד ממליצה...\
אשמח לפרטים ועוד יותר להמלצות מאמהות ששלחו אליה

• הוסף לסימניות
אביי זה רמה ד3?
מכירה שם.

• הוסף לסימניות
באמוראים פומבדיתא
מאוד ממליצה...\
היי אפשר לקבל מספר טלפון?
ואם יש למישהי עוד מספר של מטפלת פרטים או מעון פרטי או משפחתון או כל משהו בסגנון לגילאי 4חודשים +
אשמח לקבל מספרים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
היי אפשר לקבל מספר טלפון?
ואם יש למישהי עוד מספר של מטפלת פרטים או מעון פרטי או משפחתון או כל משהו בסגנון לגילאי 4חודשים +
אשמח לקבל מספרים

תודה רבה
זה שכנה שלה,היא לוקחת לגיל הקטן יותר לא שנה שנתיים
טקסט הפסקה שלך.png

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גן פרטי מומלץ ובעברית גילאי 2-3 לשנה הבאה באזור שד' האמוראים פומפדיתא רמב"ש ד' 3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה