התייעצות משפחתון, כניסה במהלך השנה

• הוסף לסימניות
רשמתי את הבת שלי למשפחתון אני אמורה לחזור מחלד במהלך חודש 11
השנה בעקבות החוקים החדשים הרישום למשפחתונים דליל ביותר, הרבה משפחתונים באזור לא נפתחו ורובן לא מלאות
אני עדכנתי את המטפלת עוד לפני הלידה שאני רוצה לשלוח אליה (זו מטפלת ששלחתי אליה גם את הגדולים שלי)
המטפלת מבקשת ממני לשלם לה מלא על חודשים 9-10 עבור שמירת המקום (2819 ש"ח לחודש-אני לא אקבל דרגה על חודשים אלו.)
כשבתכלס יש לה עדיין עוד מקום פנוי לתינוק נוסף.
האם זה מקובל?

• הוסף לסימניות
אולי מקובל
זה לא אומר שאת חיבת..
אני אישית לא הייתי מוכנה לשלם
הייתי אומר לה שתכניס בינתים מי שהיא רוצה ונדבר שוב בחודש 11..
אבל - את לוקחת בזה סכון שהיא כן תכניס מישהי לכל השנה ולא יהיה לך מקום..
שקול שלך אם יש לך אופציות חילופיות..

• הוסף לסימניות
גם אני לא הייתי מוכנה.
אני יודעת על חברה ששילמה חודש מלא כשהכניסה באמצע חודש של 9 ואז כן היה שווה לה,
אבל לשלם על חודשיים מלאים נשמע לי מוגזם.

• הוסף לסימניות
אני באותה סיטואציה כרגע, צריכה לחזור בתחילת חודש 12.
נראה לי שזה תלוי במצב המשפחתונים באזור שלך ועד כמה יש לך סיכוי להסתדר בצורה אחרת

אני לא הייתי משלמת...
זה נראה לי המון לשלם על תפיסת מקום.
בעבר זה קרה לנו, וסיכמנו עם המטפלת שהיא לא שומרת לנו, אבל אם מישהו ירצה את המקום הזה, היא הסכימה להתקשר לעדכן אותנו לפני, למעשה מישהו רצה כ3 שבועות לפני שחזרתי מחל"ד
ואז כן היה שווה לנו לשלם על התקופה הזאת ושהמקום יישמר, אבל חודשיים מלאים? זה המון כסף...

• הוסף לסימניות
גם אני סיכמתי עם המטפלת שתעדכן אם מישהי רוצה את המקום האחרון...
ושילמנו חודש מראש.
אבל, וכאן האבל הגדול..
היא מטפלת! לא מעון.
ולכן הפער בסכומים הוא משמעותי מאוד.
אם יש לכם כמה משפחתונים באזור וכמו שכתבת הם לא מלאים
אז למה לשלם כ"כ הרבה על כלום??

• הוסף לסימניות
ברור שהיא רוצה תשלום על הזמן הזה כי היא לא יכולה לקבל ילד אחר במקום
אם את יודעת שהרישום לא מלא,למה בוער לך לתפוס מקום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה