- הוסף לסימניות
אם אני רוצה עכשיו לבטל את המשפחתון, יתנו לי החזר כספי על הרישום?
עד כמה שידוע לי, לא
אם אני רוצה עכשיו לבטל את המשפחתון, יתנו לי החזר כספי על הרישום?
להזכירכן יום שני היום ואין היום מענה טלפוני!!!
צודקותואל תשכחו שעכשיו אסרו חג---
לא להאמין אבל יש אנשים שזה יום חופש עבורם!!!!!!!!!
אבל- מיש לא קיבלה תשובה שלילית יכולה בהחלט להיות רגועה-
רק נשאר לנו לדעת לאיזה משפחתון.
את אומרת זאת מידיעה?כרגע המטפלות לא יודעות. אלא רק הרכזות.
לא הכל סופי כי יש כאלה שלא מרוצות מהשיבוץ ומבטלות ואז משבצים במקומן מישהו אחר. כך שעדיין יש סיכוי...
תאזרו בסבלנות וייצרו קשר עם כל המשתבצים...
כןאת אומרת זאת מידיעה?
כרגע באמת עדיין משבציםהרכזת אצלנו אמרה לי שתשובות חיוביות יהיו רק בתחילת יולי.
לא ניסיתימישהיא הצליחה לדבר עם המשרד וענו לה תשובה ברורה ומוסמכת?
מקפיץ אחרי שנים...........דמי הרישום לא יוחזרו להורים במידה והרישום יבוטל ע"י ההורים, לרבות במקרה של ביטול רישום על ידי המשרד בשל רישום כפול למעון---ציטוט מהאתר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים