שלוש משפחות זה לא משפחתון של תמ"ת (אלא אם כן התכוונת למטפלת פרטית)מיום ראשון שעבר אפשר 3 משפחות, לפי התקנות
לא במסגרת התמ"ת, לא ישלמו לה על זה. (התמ"ת)ומה לגבי משפחתונים של תמת שהם רק 3 משפחות
2 מתוך ה 5 הם אחים, והחמישי בן של המטפלת
יוצא שזה רק 3 משפחות, אפשר לפתוח?
כתבתי בראש ההודעה פרטיתשלוש משפחות זה לא משפחתון של תמ"ת (אלא אם כן התכוונת למטפלת פרטית)
משפחתון תמ"ת לא נפתחו עדיין (מידיעה)
באופן כללי, לפני שמוציאים כסף לא מקבלים טענות של דיברתי עם רב (אגב צריך לומר דיין לא רב, אפילו שיש רבנים שחושבים שהם גם דיינים ואכמ"ל), אלא פונים לדיין בעצמנו ומבררים איתו אם צריך לשלם וכמה (ולמה)יש לי ילדה במטפלת פרטית
המטפלת אמרה לי שקבלה מענק של עצמאים
אבל בכלאופן אמרה שדברה עם רב ואנחנו צריכים לשלם,כמובן ששלמנו מה שאנחנו צריכים- חלק מהסכום על ימי השגרה ותשלום מלא על פסח
הרב אמר שזה בגלל שיש חוזה
(אפילו שהילדה שם לא מתחילת השנה שלמנו מלא)
עכשיו המטפלת יכולה לחזור לשגרה מיום ראשון
אבל לקבל רק מ2 משפחות
ולכן הצעתי לשלוח לה גם ילדה גדולה קצת יותר שיהיה לה שווה, ויש עוד אמא שתשלח 2
היא מאוד שמחה אבל דרה תשלום פי 1 וחצי על הרבה פחות שעות (לכל ילדה בנפרד כמובן)
ויוצא שתשאר עם משכורת יותר גובה מבד"כ (בד"כ יש 5 ילדים)
רק לי זה מרגיש לא הוגן ?
לא מקבליםהאם משפחתונים של משרד הכלכלה מקבלים את משכורת ממשרד הכלכלה
אולי כי המשחקים, האוכל וכו לא ערוכים לגדולים יותר והיא צריכה להתחדד?יש לי ילדה במטפלת פרטית
המטפלת אמרה לי שקבלה מענק של עצמאים
אבל בכלאופן אמרה שדברה עם רב ואנחנו צריכים לשלם,כמובן ששלמנו מה שאנחנו צריכים- חלק מהסכום על ימי השגרה ותשלום מלא על פסח
הרב אמר שזה בגלל שיש חוזה
(אפילו שהילדה שם לא מתחילת השנה שלמנו מלא)
עכשיו המטפלת יכולה לחזור לשגרה מיום ראשון
אבל לקבל רק מ2 משפחות
ולכן הצעתי לשלוח לה גם ילדה גדולה קצת יותר שיהיה לה שווה, ויש עוד אמא שתשלח 2
היא מאוד שמחה אבל דרה תשלום פי 1 וחצי על הרבה פחות שעות (לכל ילדה בנפרד כמובן)
ויוצא שתשאר עם משכורת יותר גובה מבד"כ (בד"כ יש 5 ילדים)
רק לי זה מרגיש לא הוגן ?
לא 'דיברתי עם דיין'.באופן כללי, לפני שמוציאים כסף לא מקבלים טענות של דיברתי עם רב (אגב צריך לומר דיין לא רב, אפילו שיש רבנים שחושבים שהם גם דיינים ואכמ"ל), אלא פונים לדיין בעצמנו ומבררים איתו אם צריך לשלם וכמה (ולמה)
יש אולי מידע על חזרה מתוכננת??דיברתי עם התמת -
נכון לעכשיו לא המעונות ולא המשפחתונים(יש לי ילדים בשתיהם) אמורים לגבות כסף כולל על חופשת פסח
אמרתי למטפלת במשפחתון שאם יש שינויים ואני צריכה לשלם לה על משהו שמיד תעדכן אותי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים