כללי משפחת כץ גילתה את הסוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;771120:
בנקודה זו אני קצת חולק.
דבר ראשון בפרסום הוא, להעביר את המסר בצורה חדה וברורה תוך שניה 1.8 ויש אומרים 2.5
ואם המסר הועבר, הצופה כבר יעיין בפרטים.
פרסומת שמצריכה עיון + פירוש רש"י הרבה פחות אפקטיבית.

במקרה שלך "משפחת כץ, סוד הנקיון" היא רעיון פרסומי מעולה (הביצוע דורש קצת שיפור וכן המטאפורה)

האם אתה זוכר את הפרסום (לדוגמה) של אושר עד "אל תקנו אצלנו" שכולם דיברו עליו?

הפרסום הזה גורם לרוב האנשים לעיין ולבדוק מה קרה פה?

מה שנראה לי: שבן אדם ממוצע מסתכל דבר הראשון על התמונה שבפרסום... הוא רואה שלש כוסות בשורה אחד וחסר אחד באמצע... רואה 4 משפחות... משפחת כץ גילתה את הסוד... ומגיע להבנה...

הפרסום בכלל לא מסובך שצריך פירוש רש"י כי אפילו ילד בן 10 יכול להבין את זה מהר מאוד... ככה לדעתי... תעדכן אותי אם זה לא נכון מה שכתבתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;771182:
האם אתה זוכר את הפרסום (לדוגמה) של אושר עד "אל תקנו אצלנו" שכולם דיברו עליו?

הפרסום הזה גורם לרוב האנשים לעיין ולבדוק מה קרה פה?

מה שנראה לי: שבן אדם ממוצע מסתכל דבר הראשון על התמונה שבפרסום... הוא רואה שלש כוסות בשורה אחד וחסר אחד באמצע... רואה 4 משפחות... משפחת כץ גילתה את הסוד... ומגיע להבנה...

הפרסום בכלל לא מסובך שצריך פירוש רש"י כי אפילו ילד בן 10 יכול להבין את זה מהר מאוד... ככה לדעתי... תעדכן אותי אם זה לא נכון מה שכתבתי...

א. לו היית מעיין היטב בדברי היית רווה נחת, הוכחה שמודעה או הודעה שצריכה לעיון פחות אפקטיבית.
...+ פירוש רש"י אמרתי בכללי, הגבתי בנפרד למודעה שלך.
יש לי כמה וכמה הערות על המודעה, אבל כולם במילה אחת...
יש לך רעיונות טובים, אך ניכרת חולשה בדו־שיח בינך לבין המודעה בזמן שאתה מעצב אותה.

• הוסף לסימניות
חחחחח
בהחלט הברקה בפרסום!!!
אהבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;771226:
א. לו היית מעיין היטב בדברי היית רווה נחת, הוכחה שמודעה או הודעה שצריכה לעיון פחות אפקטיבית.
...+ פירוש רש"י אמרתי בכללי, הגבתי בנפרד למודעה שלך.
יש לי כמה וכמה הערות על המודעה, אבל כולם במילה אחת...
יש לך רעיונות טובים, אך ניכרת חולשה בדו־שיח בינך לבין המודעה בזמן שאתה מעצב אותה.

אני שמח ומאוד מודה לך שזכיתי לקצת הדרכה ממך.

אם תוכל לגלות לי את "המילה" על מה שכתבת: יש לי כמה וכמה הערות על המודעה, אבל כולם במילה אחת...

פה, או באישי.

אשמח מאוד כי אני רוצה מאוד לתקן, אני פשוט לא רואה במה? (את המודעה אני צריך לשלוח תוך יומיים ליעד המבוקש, ואשמח אם תוכל לפרט על מה שכתבת)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי שמדובר בפרסומת אמיתית.
המודעה בעייתית מכמה סיבות.

אמינות: איך יתכן להעלים זכוכית עם אבקת כביסה????
טיפוגרפיה: נסה להשתמש בפונט תואם לפונט של המוצר.
צבע: הרקע הירוק מכבידה קצת. נסה הכל לבן, או רקע כחול תכלת כמו במדבקה.
קומפוזיציה: סטטית מידי
סלוגן: גלמוני מעט. זה נשמע "משפחת כץ גילתה את הסוד... סוד הניקיון"
הייתי לכן מנסה כיוון כמו
משפחת כץ
גילתה את הסוד...

נכנס סוד יצא נקי

• הוסף לסימניות
לגבי בעית האמינות נראה לי שזה פשוט הומור, וממילא תופס ובחיוך.
(אף אחד לא יאמין שנוזל לכלים מבריק ככל שיהיה יעלים כוס זכוכית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;771662:
לגבי בעית האמינות נראה לי שזה פשוט הומור, וממילא תופס ובחיוך.
(אף אחד לא יאמין שנוזל לכלים מבריק ככל שיהיה יעלים כוס זכוכית)

בדיוק... המודעה נראית פסח נשמעת פורים.... לכן הצעתי "נכנס סוד יצא נקי"... כל אחד יקשר את זה לנכנס יין יצא סוד.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, האסטרטגיה של החברה עם המסר: הסוד הוא בניחוח.
אם זו מודעה שאמורה להגיע לחברה או למישהו שקשור אליה - זה צריך להיות תואם לאסטרטגיה הכללית שלה, ולא לזגזג לניקיון.
אם זה סתם להוכיח את כשרונותיך בקריאטיב - בהחלט מוצלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;772014:
עד כמה שידוע לי, האסטרטגיה של החברה עם המסר: הסוד הוא בניחוח.
אם זו מודעה שאמורה להגיע לחברה או למישהו שקשור אליה - זה צריך להיות תואם לאסטרטגיה הכללית שלה, ולא לזגזג לניקיון.
אם זה סתם להוכיח את כשרונותיך בקריאטיב - בהחלט מוצלח.

זה לא מגיע לחברה בכלל.

התבקשתי ממקום מסוים שאני יעצב מודעה על חברת 'סוד' לא קשור להאסטרטגיה של החברה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה