עזרה משפטים ופתגמים על צמחים|למי יש??

• הוסף לסימניות
צבענו את המרפסת חוץ שלנו לקראת פסח,
וקנינו מדבקות קיר יפות של פרחים ועלים...
לדעתי זה נראה ריק מידי וממש התחשק לי לכתוב משפט או פסוק
בצורה טיפוגרפית על הקיר...

אני צריכה משפטים/פסוקים שמתאימים לצמחים...
כמו לדוג': "דע לך שכל עשב ועשב יש לו שירה מיוחדת משלו..."

יש למישהו רעיונות נוספים??.
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
יש כמה משפטים,
רק אין לי מושג מאיזה יצורים זה הגיע, בטח לא צדיק כתב אותם- אם זה מה שאת מחפשת...
-תמיד יש מוזיקה בין העצים שבחצר, אבל הלבבות שלנו צריכים להיות שקטים כדי לשמוע אותה-
-עצים הם העתיקות הטובות ביותר-

• הוסף לסימניות
כשהייתי בבית הספר, היתה באחת הכיתות פינת עציצים. היה שם פסוק מפרק ס"ה בתהלים: "תלמיה רוה נחת גדודיה ברביבים תמוגגנה צמחה תברך".

• הוסף לסימניות
משמרת בוקר היקרים... אשמח לעוד דוגמאות!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
פסוק לא כדאי לכתוב כי אחרי זה כשצובעים זה סיפור להוריד את זה אבל משפטים כמו מה שכבר כתבו זה ממש רעיון מצוין ומוסיף המון.

• הוסף לסימניות
זה לא ירד בגשם הראשון?
זה מרפסת חוץ. לא מרפסת של חצר...
והכיתוב יוצא בקיר שהוא נגד כיוון הגשם, כך שאף פעם לא מגיעים לשם המים...
אבל תודה על המחשבה הנבונה! (:

• הוסף לסימניות
משהו כמו: אדם דומה לאילן השדה, ככל שענפיו מרובים - כך שורשיו עמוקים יותר.
יש לזה מקור, לא יודעת בדיוק...
וואי, זה יפיפה!!
מישהו מכיר את המשפט המדוייק? ומה המקור שלו?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אולי זה לקוח משם אם שינוים
המשנה באבות אומרת: הוא היה אומר כל שחכמתו מרבה ממעשיו למה הוא דומה 'לאילן שענפיו מרבין ושרשיו מועטים שכל רוח' וכו' תעיני שם ותררוי נחת
וואי, זה יפיפה!!
מישהו מכיר את המשפט המדוייק? ומה המקור שלו?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
'ועלה הוא לא יבול וכל אשר יעשה יצילח'
'כשהענף רטוב מעיד על מעלת השורש'
להבדיל 'תחזיק חזק עלה קטן שלי'
"כי הענף הטוב יעיד על מעלת השורש"

• הוסף לסימניות
לא זוכרת בעל פה, אבל נדמה לי יש שירים של מרדכי אלעי / ה. תראל / צבי יאיר שיכולים להתאים לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה