אותו ברנש: בשבוע הראשון ללימודיו בכיתה ד', אני מקבלת שיחת טלפון מהמלמד שלו.הזכרת לי:
לקחתי את הקטן למרפאת בעיסוק, בפגישה הראשונה היא שוחחה איתו והתפעלה מההבנה ומהבגרות, עד שהגיעה לשאלה הבאה:
"מה אתה אוהב לעשות?"
והברנש השיב בקול צלול: לריב עם החברים ולהרביץ הכי חזק.
אני חשבתי להתעלף, היא נאלמה לשניה ואח"כ פרצה בצחוק אדיר. לילד שלום.
זה היית את? לקרוא את זה כאן זה הרבה יותר מביךאותו ברנש: בשבוע הראשון ללימודיו בכיתה ד', אני מקבלת שיחת טלפון מהמלמד שלו.
מתברר שחולק בכיתה טופס הצהרת בריאות והילדון הגיש אותו למלמד כשהוא מלא, בכתב של ילד שזקוק לריפוי בעיסוק, ושורת המחץ: האם קיימת לתלמיד/ה רגישות למזון או לחומרים אחרים? כן/לא.
התשובה "כן" הוקפה בעיגול.
אח"כ הופיע רשימה אופציונלית: אגוזים, ביצים, גלוטן, דגים... אחר.
והצדיק שלי, ששונא זיתים, רשם: "אלרגי לזיטים."
וואי, עניתי למלמד שעל הקו בכובד ראש שאני אשוחח עם הילד על חומרת המעשה, וברגע שהוא ניתק התפרץ ממני צחוק אדיר!
![]()
המלמד משלים הכנסה בהייטק?זה היית את? לקרוא את זה כאן זה הרבה יותר מביך
סתאאאם
לא, אבל הוא לא נרגע וסיפר לאשתו ההייטקיסטיתהמלמד משלים הכנסה בהייטק?
חכמה בטירוףףףהיא (חושבת שנייה): אני מבינה. אבל אם תאכלי שוקולד כל דקה את אולי תקיאי!
חחח, איזה זיכרון!חכמה בטירוףףףזאת היא שמזהה טויוטה בלי סמל ?
![]()
הזויייייבת ה-3 אמרה לי היום "מירי הגננת שאלה אותי אם אני אביא מציצות למסיבה, אמרתי לה שלא, אמא לא מרשה", ואז היא הטעימה בחשיבות "לא בבית הזה!!"
על אותו משקלמישהי אמרה על הבת שלי (בת 3): "יו איזו בובה"
אז בקול נעלב היא אומרת לי :"לא נכון אני לא בובה אני תמר"
היא בירכה ואת אכלתאתמול לא הרגשתי טוב.
בעלי אמר לילדה שלי בת שלוש שאני לא מרגישה טוב, שתתפלל עליי.
היא- מתחילה לברך שהכל! אכלתי אותה כמובן.
ותאמינו לי שאני מניחה שכמה שאני אכלתי אותה, בשמיים זה מתוק לא פחות...
הצוציק לא מפסיק...הקטן שלי (3.5): אמא, אני אומר לך, מחר הגננת שלי תפטר...
אני: מה? מה פתאום? למה אתה אומר ככה? חס ושלום!
הוא: לא יודע, מתאים לה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים