מכירה אישה מבוגרת שאוטוטו מחתנת שאומרת כך...יש את המתקדמים, סוגבניה
הבן שלי שר את השיר של ה' יתברך תמיד אוהב אותיבת 3.5:
שרה: רואה בביזיום שלי במה שהרגשתי... איך התחלתי כל פעם שום מחדש..."
וגם: "שניסיתי לו אמרתי לו עש..."
ועוד: (למי שמכיר את השיר...) "זוכרני נא זוכרני נא וחבקני (וחזקני) נא... אך הפעם הזאת האלוקים..."
יום אחד אני שומעת אותה מזמרת לעצמה: "ועין הוא לה טוב ועין הוא לה טוב..."
עד שקלטתי: "כי הוא השם אלוקינו ואין זולתו ואין זולתו..."
ואומרת לי "אמא, האיש הזה שר בחסידית...נכון?"
ביקשתי מהבנים שלי כשהיו בני 4-5 בערב פסח לעזור לי ולמיין את צעצועיהםילדה בת שלוש:בושה וחרפה [שאמא אמרה לה לסדר את החדר...]
בת 5 ביום השני של ר"האחותי פעם ראתה את העקבים שלי ואמרה:
איזה כייף לך יש לך נעליים עם מגלשה
בת ה4 עומדת לידי כשאני מתאפרת לפני שבתבן 9 (היום כבר בחור) ב-9 הימים
נכנס להתקלח מקלחת ארוכה
כשבעלי נכנס לבדוק מה קורה איתו, גילה ענני אדים סביבו
בעלי "אויש, שכחת שאסור להתקלח במים חמים"
הבן "מה פתאום! זה אדים מקור!"
אוי לאאאא!!!!בת 5- מעניין איזה מלחמה תתחיל עכשיו
מזכירה לי סיפור ישן במשפחה אצלינוהבת שלי היא עדינונה קטנה. לא יודעת להחזיר, ומאוד אחת שרבים איתה.
יש לה משפט קבוע שהיא אומרת לי- כשמרביצים לי אני אומרת- "א גוי שלאגט, א איד זאגט. - גוי מרביץ, יהודי אומר.
אל תשאלו אותי מאיפה היא הביאה את זה.
כשמישהו קטן ממנה מרביץ לה- הוא תינוק הוא לא מבין.
כשמישהו בגיל שלה ומעלה מרביץ לה- הוא עכשיו כאילו גוי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לי@.ס, אוראל סולטן, א.פ.ק. 1234 ועוד 16 משתמשים19 //