בקשה משפטים חמודים של ילדים

כסבא שלי נפטר אז אחותי הקטנה היתה בת 5
ובמוצ"ש נודע לנו שהוא נפטר
ובהבדלה כולם בכו והיו עצובים פתאום אחותי אומרת
"אמא למה כולם בוכים חוץ ממני?"

וכמה ימים אח"כ אמא שלי דיברה עם משהו בטלפון על סבא שלי שנפטר מיד אחותי צרחה מהקצה של הבית "אמא אני רוצה לדבר עם סבא"

לבן שלי (2.5)היה גבס למס' ימים עקב סדק
כששמו לו את הגבס אחרי הצרחות שלו הוא סיפר לכלום שיש לו מגפיים חדשות,
למחרת בבוקר אח שלו שאל אותו משהו על הגבס הוא אמר- זה לא כבש זה פרה

הבן שלי בגיל של שאלות בלי סוף...
הוא חקר אותי על המגילה על ושתי וכו' עניתי לו בשיא הסבלנות מה שידעתי
אחרי זה אמרתי לו שזה היה לפני הרבה שנים לפני שנולדתי
אז הוא שאל אותי : "אז איך את זוכרת":rolleyes:

התאומים שלי בני 2.10 אוהבים מאד לשחק במכונת כביסה
ערב אחד הם הפעילו אותה כשהיא ריקה, כמה שניות אח"כ כיביתי אותה אבל בינתיים התחילו לצאת כמה טיפות של מים בתוך המכונה וזלגו על דלת המכונה השקופה מבפנים
ואז אחד מהם מסתכל ככה טוב טוב כמה שניות על טיפות המים ואז הוא אומר לי "אוי, הכביסה (המכונה) בוכה..." :ROFLMAO:
ועוד משפט מצחיק: הקטנה שלי 1.10 מברכת "שהכל נהיה בוורוד, אמן!"

הבוקר באתי להעיר את הבן שלי בן 6
והוא צועק אלי "רגע, עוד לא סיימתי את החלום"...

אחרי דקה הוא מפציע במטבח,
אני שואלת אותו בסקרנות:
"נו חמודי, סיימת לחלום? מה חלמת?"
והוא עונה לי בזעזוע:
"עוד לא נטלתי ידיים, החלום יהיה טמא..." חחח

נערך לאחרונה ב:
אתמול כשצחצחתי שיניים לבן השנתיים וחצי,
הוא היה חצי רדום עם עיניים עצומות!!!
כשסיימתי הוא "מתעורר" בבהלה ואומר לי על סף בכי :
"לא צחצחת לי את הלשון..."

תראו מה זה כח של הרגל!!!

נערך לאחרונה ב:
בת ה 2 אמרה לי ליד דלת הבית "להתראות אני הולכת לקניות"
אמרתי לה "יש לך כסף?"
היא אמרה לי "אל תדאגי, אני קונה כסף בחנות"

הגיון בריא

ואגב לרמי לוי קוראים בבית שלנו כבר שנה "מרווי לוי" לכבוד שבת השלוש הצליחה לסבך את העניינים ככה...

הזאטוט שלי בן 2.5 חוזר מהגן עם מכנס פתוח בכפתור,
אני שואלת אותו: "למה הכפתור פתוח?"
והוא כולו מתפקע מצחוק: "אכלתי המון בצהרון
ונהייתי שמן כמו הגננת שלי...חחח"

(והגננת שלו באמת אחת הנשים הכי לא רזות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לא, זה לא פתק איחור שילד זייף לרב'ה שלו, זה הורה ששלח את הבן שלו עם כזה פתק איחור, זה לא היה פורים, סתם יום שיגרתי שהילד נמרח ואיחר, למה הוא כתב בכאלו שגיאות כתיב? התשובה היא שהוא תמיד כותב עם שגיאות כתיב כמו הרבה מבוגרים עם שגיאות כתיב נוראיות, מדובר על תופעה שמי שקצת פוקח עיניים מבין שמדובר בתופעה רחבה מאוד של מבוגרים עם שגיאות כתיב, וזה נורא, זה לא רק מציק בעין, בסיטואציות מסוימות זה ממש גורם לקורא לזלזל בהם, למרות שבמרבית המקרים מדובר באנשים חכמים ומשכילים, וברור שאנחנו לא מלאכים ולא כולנו מורים/מורות לעברית, אבל לפעמים אתה רואה את היקף השגיאות ואתה אומר לעצמך "עד כאן, זה כבר מוגזם" וכאן אני מנסה להבין:
1) האם בד"כ הם מודעים לזה או שהם מכחישים?
2) האם זה נובע מאיזשהו חוסר חוש מסויים או אולי איזה פספוס מהלמידה שלהם בתור ילדים?
אני פשוט מנסה להרים את הכפפה ולעשות איזה מחקר קטן על מבוגרים עם בעיות כתיב, ואולי לפתח איזו שיטה פשוטה וקצרה שפשוט תלמד אותם לכתוב נכון, הבעיה שלא נעים לומר לבן אדם "יש לך שגיאות כתיב- מאיפה זה נובע", לכן אשמח למידע מאנשים שיש בסביבתם הקרובה מבוגרים עם שגיאות כתיב ונעים להם לדבר איתם על זה! בהצלכא!(....)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה