בקשה משפטים חמודים של ילדים

אחרי תקופה ארוכה שהילדים שלי לא ראו אוטובוס (נסענו ברכב)
יצאתי איתם לנסיעה באוטובוס בין עירוני.
כשהגענו לאיזור הטרמפיאדה הבת שלי התחילה לצעוק בחלון: "מקום אחד לירושלים, מקום אחד לירושלים"
(כשאנחנו נוסעים ברכב משתדלים להעלות טרמפיסטים. יש מקום אחד)

בפעם הבאה שנסענו ברכב, כשהגענו ליעד.
הבת שלי לבעלי: "נהג, תא מטען בבקשה"

:LOL:

הבן שלי חזר הביתה ואמר שסיכם עם חבר שהוא ילך אליו,
"חבר שלי אמר שהוא לא זוכר את המספר פלאפון של אבא שלו אבל הוא אמר שאפשר במקום זה ללחוץ 1 ארווווווווווווך"
אמאלה כמה מתי מצחוקקקקק:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

הבן שלי חזר הביתה ואמר שסיכם עם חבר שהוא ילך אליו,
"חבר שלי אמר שהוא לא זוכר את המספר פלאפון של אבא שלו אבל הוא אמר שאפשר במקום זה ללחוץ 1 ארווווווווווווך"
אמאלה כמה מתי מצחוקקקקק:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
פעם ילד לקח ממני טלפון ואני רואה שהוא לוחץ 2 ארוך, שאלתי אותו מה? אז הוא אומר לי ככה מתקשרים לאבא...

- אנחנו גרים בביתר, ונוסעים מדי פעם בכביש עוקף חוסאן. היום הבנות שיחקו
בת ה4: איזה כיף!
בת ה3: כיף חוסאן!!

- בת ה3: הגננת אמרה שמחר אפשר להביא לגן פרח. היום זה מחר או שהיום זה אתמול?

- היום נסענו ברכב. בת השלוש משום מקום:
"אמא יש לי רעיון טוב. תעזבי רגע את ההגה ואל תעשי כלום. אני רוצה לראות את האוטו נוסע לבד!" :oops:

- בת הארבע: בואי נשחק. את האמא ואני "השׁווּגֶער"

-בת ה3 רוקדת ושרה עם ביצת משחק ביד "עדות ה' נאמנה מחכימת, מחכימת ב-היי-צים (ביצים)

בת ה4: אני אלימלך ואת נעמי.
היא נשכבת על הריצפה : בואי נגיד שעכשיו אלימלך מת ועליתי לשמים. :oops:
ועכשיו אני נעמי ואת רות. (ציטוט מדויק מלפני דקה).

נערך לאחרונה ב:
היה יום אחד שהילדות הלכו לדודה שלי ישר מהגן- בעלי נסע ואני עבדתי אחרי צהריים.
למחרת הגדולה שאלה אותי איפה הייתי אתמול?
אמרתי לה- הייתי בעבודה. את רוצה גם לבוא פעם לעבודה שלי? אמרתי לה במה אני עובדת עובדת.
היא- לא. אבל כשאני אגמור להיות ילדה, ואני אהיה אמא, אני גם יעשה ככה. (הגדירה מדוייק את העבודה שלי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לא, זה לא פתק איחור שילד זייף לרב'ה שלו, זה הורה ששלח את הבן שלו עם כזה פתק איחור, זה לא היה פורים, סתם יום שיגרתי שהילד נמרח ואיחר, למה הוא כתב בכאלו שגיאות כתיב? התשובה היא שהוא תמיד כותב עם שגיאות כתיב כמו הרבה מבוגרים עם שגיאות כתיב נוראיות, מדובר על תופעה שמי שקצת פוקח עיניים מבין שמדובר בתופעה רחבה מאוד של מבוגרים עם שגיאות כתיב, וזה נורא, זה לא רק מציק בעין, בסיטואציות מסוימות זה ממש גורם לקורא לזלזל בהם, למרות שבמרבית המקרים מדובר באנשים חכמים ומשכילים, וברור שאנחנו לא מלאכים ולא כולנו מורים/מורות לעברית, אבל לפעמים אתה רואה את היקף השגיאות ואתה אומר לעצמך "עד כאן, זה כבר מוגזם" וכאן אני מנסה להבין:
1) האם בד"כ הם מודעים לזה או שהם מכחישים?
2) האם זה נובע מאיזשהו חוסר חוש מסויים או אולי איזה פספוס מהלמידה שלהם בתור ילדים?
אני פשוט מנסה להרים את הכפפה ולעשות איזה מחקר קטן על מבוגרים עם בעיות כתיב, ואולי לפתח איזו שיטה פשוטה וקצרה שפשוט תלמד אותם לכתוב נכון, הבעיה שלא נעים לומר לבן אדם "יש לך שגיאות כתיב- מאיפה זה נובע", לכן אשמח למידע מאנשים שיש בסביבתם הקרובה מבוגרים עם שגיאות כתיב ונעים להם לדבר איתם על זה! בהצלכא!(....)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה