שרה כבר תפוס
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,001
אמא אומרת לילדים שמחר תיסע עם התינוק לבית החלמה,
בת 4: "אוי לא אמא מסכן, זה יכאב לו"
בת 4: "אוי לא אמא מסכן, זה יכאב לו"
הפסיכולוגית שלי, בגיל דומה, כשאמרתי לה שאני כועסת, אמרה לי - אימא אני חושבת שאת רעבה...- בת ה4: אמא את עכשיו במצב רוח רגזני!! תחייכי מיד וזה יעבור לך![]()
לא הבנתיאני דנה עם בן ה-3.5 איזו חולצה לבנה להלביש לו ולאחותו בר"ח,
הוא: "מה?!, את רוצה להלביש לנו את החולצה שעושה אותנו שמניםםם?!!!"![]()
הוא שמע פעם שאמרתי שהחולצה משמינה אותו...לא הבנתי
נראה לי הכי גאוני פהילדה בת שנתיים שכל פעם שרוצה שישחקו איתה היא צועקת יש אווו (אזעקה)
כי החדר שלה בממד
אצלינו זה חיבוקואבהתינוק מתקלח בגיגית
בן ה-3 נזכר בזה כשנכנס למקלחת, ומתלונן: "כל יום אמא עושה לXX בריכה!..."
המפקדת בת 2 לא רוצה לישון
אני: "תביאי חיבוק ותלכי לישון יפה"
היא: "לא רוצה יפה!!"
יש לה עוצמה למפקדת הזאת, כל פעם נותנת חיבוק חזק, לפעמים חזק מדי...
וכשמגיעה השאלה הקבועה: "רוצה חיבוק דוב או חיבוק טוב?" התשובה תמיד "דוב!"![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לי@.ס, אוראל סולטן, א.פ.ק. 1234 ועוד 16 משתמשים19 //