יחי המלך!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,401
בני 5 ו3.5 "אבא שלי יותר חזק מאבא שלך" ואחיו עונה לו "מה פתאום אבא שלי יותר חזק מאבא שלך...
זה מזכיר לי שלימדתי פרשת וירא בגן שלאברהם ושרה לא היו ילדים,בת 4 - אמא, למה לסבתא אין תינוקות?
אני - צוחקת - היה לה, הם גדלו כולם...
היא - אז למה היא לא הולכת לקחת עוד תינוקות?
אני - נחנקת מצחוק ומדמיינת את אמא שלי יולדת - למה שתיקח עוד?
היא - כי יש לה רק קצת ילדים! היא צריכה עוד תינוקות!
אני - כבר מתקשה לנשום מרוב צחוק, יש לאמא שלי דו ספרתי... - תגידי, כמה ילדים יש לסבתא?
היא - סופרת בביטחון רק את הצעירים שעוד רווקים - שלוש! רק שלוש! אמא, תגידי לסבתא שתלך לקחת עוד תינוקות!
אני - כבר לא זוכרת, כנראה איבדתי את ההכרה...
אחר כך היה הסבר על כך שסבתא היא אמא שלי למרות שאנחנו לא גרות באותו בית, וגם אני אשאר אמא שלה אפילו מתי שהיא תהיה כבר אמא בעצמה... כי אמהות הן אימהות לתמיד...
ועוד קצת אחר כך, כשהיא ישנה, אמא שלי כמעט התעלפה מההצעה לקחת עוד תינוקות...
לא ממש קשור לנושא האשכולסבתא שלי חגגה גיל די מבוגר ואחד הנכדים ברך אותה בבן זכר...
אמיתי אמרה ככה??בת ארבע וחצי:
הילדים שלך אנטלגנטים מחוננים מעל הממוצע!וזה היה נגיד שלושים אחוז טעים.
בלי עין הרע. ציטוטים מדויקים, מהיום ומאתמולאמיתי אמרה ככה??
הילדים שלך אנטלגנטים מחוננים מעל הממוצע!
כל סיפור יותר שנון וחכם מהשני...
בעיתו ובזמנו בעז"האני: "עם מי אתה רוצה להתחתן...?
"עם תושתוש!! (שכנה בת גילו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לי@.ס, אוראל סולטן, א.פ.ק. 1234 ועוד 16 משתמשים19 //