מקפיצה,
עוד משהו??
אולי עם קצת יותר משמעות???
כן אני אשמח,בידי העט
מתלבט..
מעט חושב
וכותב..
איך וכיצד?
אשאיר אותך לבד?? / תשאירי אותי לבד??
להמשיך?
כן אני אשמח,
תודה!!!!!!!!
בידי העט
מתלבט..
מעט חושב
וכותב..
איך וכיצד?
אשאיר אותך לבד?? / תשאירי אותי לבד??
להמשיך?
תודה,אפשרי?
הגיוני?
נדמה כלא מציאותי
אבל בטוחני
שעם כל הקושי
נצליח
ובטוח
לעבור את הגל
לצלוח את הפרידה
בסייעתא דשמיא
את כתובה /חרוטה לי בלב לנצח...או משהו בסוג הזה...
תודה,
נתן לי הרבה השראה
יש לך אולי סוף אחר??
יותר בעניין של געגועים וזכרונות.?
את כתובה /חרוטה לי בלב לנצח...או משהו בסוג הזה...
תשתפי מה כתבת בסוף..אני צריכה דחוףףף
משפטים בנושא פרידה (ממני ) שקשורים איכשהו לעט
תודה מראש לכל העוזרים!!
מיוחד!תודה לכולכן!!!!!!
זה מה שיצא בסוף...
בס"ד
בידי העט
מתלבט...
מעט חושב,
וכותב..
איך וכיצד?
אשאר בלעדיכם, בדד??
אפשרי?
הגיוני?
נדמה כלא מציאותי...
איך אוכל זיכרונות של__ שנים להשאיר מאחור??
שנים מלאות צבע, לא רק לבן ושחור,
אז...
תודה לכן על שנים יפות מלאות באור,
אותן לעד אנצור
ואתכן לעד אזכור!
אוהבת ומתגעגעת כבר מעכשיו,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים