בקשה משפטים יפים להדפסה על חולצה- כיתה ז' בנים

• הוסף לסימניות
אם יש לכם רעיונות זה יהיה הצלהה

• הוסף לסימניות
כמו מה? באיזה הקשר? תפרטי יותר

• הוסף לסימניות
הם מחזור י"ח, וישמחו לכל משפט לעניין שיעלה פה,
כי חיפוש בגוגל העלה חרס ועוד שתיים...
שום דבר לא מתאים לילדי ת"ת טהורים...

• הוסף לסימניות
נ נח נחמ נחמן מאומן...
תכלס, כל שנה לפני פורים הבנים של הקהילה באים לאמא שלי שתצייר להם האש שלי...
אבל נדוש ומשעמם!
טראומת ילדות:
ואז ברגע האחרון היא מספיקה להכין לי את התחפושת הנבחרת...

• הוסף לסימניות
משהו עם ח"י .
מחזור י"ח- לחיים,
עוד ח"י שקלים ונושענו,
ואמרתם כה לח"י
ועוד ועוד...

• הוסף לסימניות
אולי תחפשי משפט עם המילה יחד(סתם לדוגמא:יחד שבטי ישראל) ותגדילי את האותיות י''ח,
ומתחת לזה תרשמי מחזור י''ח....

• הוסף לסימניות
הכיתה של הבן שלי צילמה את התלמידים
2 תמונות, לפי החלוקה לקפסולות
בחודש וחצי האחרון הם למדו ב2 קפסולות
הדפיסו את זה על חולצה
מקדימה קפסולה א
ומאחורה קפסולה ב
עם משפט חמוד- לא זוכרת מה בדיוק

• הוסף לסימניות
למי יש רעיון למשפט על חולצות לילדות בכיתה ו
שצריכות רעיון מקוריייייייייייייייייייי(שיגעון גדלות......)

אשמח מאד לעזרה!!

• הוסף לסימניות
בכיתה של הבן שלי מדפיסם על החולצה משפט שהרב אומר להם כל הזמן...
(אם אני זוכרת טוב זה: אריות יותר מהסוונה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה