מידע שימושי משפטי העצמה שלכם

מצב
הנושא נעול.
יש לי מסר שאני אומרת הרבה אבל לא כמשפט,
אולי מישהו יוכל לנסח את זה,
אל תהרוס את האישיות שלך בגלל שמישהו אחר עשה את זה לך, כלומר-
אם משהו דיבר בצורה לא יפה או התנהג בצורה לא הוגנת,
אל תחזיר לו באותו מטבע, כי זה שהוא הרס את עצמו לא יגרום לי להרוס את עצמי ואת הגבולות שלי.
אני צריכה להחזיר ולענות בצורה מכובדת- כי זו אני!

יש לי מסר שאני אומרת הרבה אבל לא כמשפט,
אולי מישהו יוכל לנסח את זה,
אל תהרוס את האישיות שלך בגלל שמישהו אחר עשה את זה לך, כלומר-
אם משהו דיבר בצורה לא יפה או התנהג בצורה לא הוגנת,
אל תחזיר לו באותו מטבע, כי זה שהוא הרס את עצמו לא יגרום לי להרוס את עצמי ואת הגבולות שלי.
אני צריכה להחזיר ולענות בצורה מכובדת- כי זו אני!
האויב היחיד שלך זה אתה בעצמך

הסבלנות מתחילה כשהסבלנות נגמרת.

לא נעים מת מזמן, והשאיר צוואה לא להתביש.
לא שלי, מישהו שאני מכירה המציא את ההמשך
אני מכירה אתזה בגרסה קצת שונה-
לא נעים מת מזמן, ופדיחה קבור לידו:D

גרוע ורגוע אלו אותם אותיות
בחירה שלנו איך לסדר אותם​

העולם הוא מראה אם אתה מוצא בה פגם נקה את עצמך

אולי היא המציאה את השיר
לא חושבת.....
אדרבה אז זה אומר שהיא מוכשרת, אבל ציינתי זאת כי בכל אופן רצו פה הברקות, לא?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה