בקשה משפט יפה לסטיקר

• הוסף לסימניות
אני צריכה משפט יפה וקצר לסטיקר על זה שיש נצחון רק כשיש שלום בבית

• הוסף לסימניות
מה רע במשפט פשוט וקליט כמו:

"שלום בית מנצח"

שלום בבית ניצחון בקרב

שלום בית מנצח במלחמה

שלום בית מנצח (בבית) ובקרב

בעזה עושים מלחמה בבית עושים שלום - ומנצחים

• הוסף לסימניות
כשיש שלום עלינו יש על כל ישראל

• הוסף לסימניות
שלום בבית, זה העיקרון.
ורק אז - יש ניצחון!

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון נוסף ומאד יפה
אותיות שלום
בית שיש בו שלום הוא מושלם -
וד' מושל בו (שכינה שרויה...)
(שלום=מושלם=מושל)

• הוסף לסימניות
'רק בבית, כניעה = ניצחון!'

• הוסף לסימניות
תודה על כל המשפטים ,זה ממש עזר לי

• הוסף לסימניות
שלום בית זה לא כניעה!
כמובן.
כוונתי.
יש חילוקי דעות?
בכל מקום, מי שמתקבלת דעתו, המנצח.
בבית, הנכנע (המסכים לרצון השני) מנצח.
ובקיצור.
'רק בבית, כניעה=ניצחון'.

• הוסף לסימניות
כמובן.
כוונתי.
יש חילוקי דעות?
בכל מקום, מי שמתקבלת דעתו, המנצח.
בבית, הנכנע (המסכים לרצון השני) מנצח.
ובקיצור.
'רק בבית, כניעה=ניצחון'.
הבעיה שלי היא עם ההגדרה.
כשבעל מוותר לאשתו ולהיפך, זו לא כניעה אלא אדרבה ניהול חיים משותף בצורה טובה ובריאה.
ולכן לא לעניין להגדיר זאת ככניעה, כשהצליל הנלווה למילה זו תבוסתנות, גם אם הכוונה היא אחרת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אותיות שלום
בית שיש בו שלום הוא מושלם -
וד' מושל בו (שכינה שרויה...)
שלום=מושלם=מושל
שלום בית = בית מושלם ( =הקב"ה מושל )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה