משפט לאלבום של נכדים...

• הוסף לסימניות
שנה טובה ובשורות טובות!
למי יש איזשהו משפט קצר וקולע או ביטוי או שתי שורות או... (משהו בסגנון...)
כדי לכתוב על כריכת אלבום של תמונות נכדים לסבתא. (באלבום עצמו אין כיתובים רק תמונות.) זה יכול להיות גם משהו שקשור לשנה החדשה כי זה העיתוי בו האלבום מוענק.
יישר כח גדול!

• הוסף לסימניות
עוד שנה עם סבתא בצוותא
סבתא - הכי טובה למשפחה (בהשפעת כללית)

עזר לך?

רוצה עוד?

• הוסף לסימניות
אפשר עוד מנה, בבקשה???
תודה, אני מקווה להיעזר במשהו שיקלע לטעם שלי.
תודה ויום נפלא!

• הוסף לסימניות
שאלה: יש גם סבא?

• הוסף לסימניות
למי שהיא סבתא ללא גבולות

עצור! נכדים לפניך...

סבתא, כמה כיף להיות נכדים שלך
ובסוף )- ואיך זה להיות סבתא?

כשסבתא בתמונה - מי צריך מסגרת?...

מקווה שעזרתי לך...

• הוסף לסימניות
מה שעשיתי:

"הענף הטוב מעיד על מעלת השורש". (ברקע של הנכדים על שביל בחורשת עצים, "מודבקים" בתמונה...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
ו...כן, ברוך ה' יש סבא. אבל כמו תמיד, כשמדובר בתמונות, סבא הוא כמעט מחוץ לתמונה.... (אבל בשביל המשפט כמובן שאפשר להתייחס גם אליו!)
ו... הבו עוד! כל המרבה - שכרו משובח!!!

• הוסף לסימניות
לשים תמונה יפה של בצל (וגם להביא בצל אמיתי כשמגישים את הלוח...) ולכתוב בגדול:
"לקלף ולבכות..."

• הוסף לסימניות
אומנם עבר ר"ה אבל עדיף מאוחר מלא כלום...

יש משפט:אם היתי יודעת שנכדים זה דבר כ"כ מתאים הייתי מביאה אותם ראשונים..
אפשר גם:ההצלחה שלי הילדים שלך..(תרתי משמע)
לאכול את הפרות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה