עזרה משפט למתנה לחתן -טלפון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל אחד הארנק שהוא אוהב אני אישית הייתי מברר איזה ארנק יש לו היום וקונה לו אותו סגנון וחורט על זה רק שם לא משפט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תלכי איתו לקנות..
כי בחורים אוהבים שהארנק נכנס להם בכיס
ועדיין נח להם ללכת
ושלא ירגישו שיש משהו
וכולי..

וברור לא לחרוט!!!
שימי בפנים ״כרטיס אשראי״ עם תמונה שלכם ותכתבי עליו ״אשראי שזכיתי״

• הוסף לסימניות
זה שאתה אוהב דק זה לא אומר שכולם אוהבים דק יש כאלה שאוהבים רק כרטיסים ויש כאלה שאוהבים גדול
נדיר, למה שיאהבו גדול? איפה הם שמים אותו?
אין להם תיק צד כמו לבנות בדרך כלל לבחורים קלאסיים
הכי נח זה ארנק קטן רק לכרטיסים ודקקקק

• הוסף לסימניות
כל אחד והטעם שלו יש לי חבר שכלתו קנתה לו ארנק בגודל סטנדרט אבל בוא לא משתמש בזה כי זה מידי קטן ואין לו שם מספיק מקום

• הוסף לסימניות
אני לא מתכוון גדול במונחים של בנות שזה מלבני וגדול אלא על ארנק עבה עם הרבה מקום בפנים

• הוסף לסימניות
אולי תלכי איתו לקנות..
כי בחורים אוהבים שהארנק נכנס להם בכיס
ועדיין נח להם ללכת
ושלא ירגישו שיש משהו
וכולי..

וברור לא לחרוט!!!
שימי בפנים ״כרטיס אשראי״ עם תמונה שלכם ותכתבי עליו ״אשראי שזכיתי״
לא נדוש מידי האשראי שזכיתי ????

• הוסף לסימניות
את הכיתוב שאת כל כך רוצה - פשוט תקני כרטיסים עם אמרות שנונות לפי מה שתבחרי, ותשימי לו בתא של הכרטיסים. יש המון כרטיסים כאלו בחנויות.

• הוסף לסימניות
אצלי בחנות יש ארנקים איכותיים של גבעוני ועמנואל וברור חורטים שם או משפט מתוק גם אם זה נדוש
אבל כל מאורס ומאורסת בשבילכם זה לא נדוש זאת פעם ראשונה וכל אחד מתחבר למשפט אחר

• הוסף לסימניות
אצלי בחנות יש ארנקים איכותיים של גבעוני ועמנואל וברור חורטים שם או משפט מתוק גם אם זה נדוש
אבל כל מאורס ומאורסת בשבילכם זה לא נדוש זאת פעם ראשונה וכל אחד מתחבר למשפט אחר
מילא לבחורה, אבל קשה לי להאמין שהרבה בחורים ישמחו ללכת עם ארנק שעליו חרוט משפט

• הוסף לסימניות
מילא לבחורה, אבל קשה לי להאמין שהרבה בחורים ישמחו ללכת עם ארנק שעליו חרוט משפט
גם בחורות לא,
לא להמציא

שירשום מכתב!

יש ברבה דברים ריאליים להדפיס עליהם
לא על ארנק

• הוסף לסימניות
גם בחורות לא,
לא להמציא

שירשום מכתב!

יש ברבה דברים ריאליים להדפיס עליהם
לא על ארנק
מסכימה לגמרי.
לא כתבתי שבחורות ירצו, כתבתי שאת זה אני עוד יכולה להבין איכשהו בניגוד לבחור שאני ממש לא מצליחה לדמיין.
אבל כאישה כותבת - ממש לא הייתי רוצה חריטה על ארנק, ובמיוחד לא של משפט קיטשי כלשהו (שגם אם זו פעם ראשונה שרושמים לי אותו, בכל אופן שמעתי עליו הרבה ונתקלתי בו המון, ומבחינתי זה לא משדר לי כלום. זה לא משפט מהלב, אלא קיטש שמסתובב בין כל החתנים וכלות)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_20250818_184405.jpg
    IMG_20250818_184405.jpg
    3.1 MB · צפיות: 27
  • IMG_20250710_192412.jpg
    IMG_20250710_192412.jpg
    2.5 MB · צפיות: 26
  • IMG_20250629_202914.jpg
    IMG_20250629_202914.jpg
    1.8 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
זה את צריכה לשאול בחורים מה הם אוהבים ומה יותר נח להם
אני אישית אוהבת דק רק עם כרטיסים
לי יש דק עם כרטיסים - בארון...🤦🤣
ושיהיה יוקרתי (סמל מותג וכו')
אל תכליל. לא צריך מותג כשיש לא ממותג טוב/יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה