משפט מקורי לשוקולד

• פותח הנושא piku
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עבור תחפושת אשמח לקבל משפט על שוקולד בסגנון "הלעיטני נא מן המתוק מתוק הזה" רק שיהיה בכיוון חיובי.

• הוסף לסימניות
אמא שלי עשתה לי פעם תחפושת של סוכריה ובגב היה את הסמל של הבד"ץ והיה כתוב -בהשגחת ההורים

• הוסף לסימניות
אולי "מתוקולד"

• הוסף לסימניות
ראיתי בחנות ממתקים בבאר שבע:

9 מתוך כל 10 אנשים אומרים שהם אוהבים שוקולד, העשירי משקר.

• הוסף לסימניות
תודה על המשפטים הקודמים. אשמח למשפטים נוספים.
אולי ללכת בכיון של שינוי ניב כלשהו רק שממש לא עולה לי.

• הוסף לסימניות
מי מתוק יותר ממני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;726958:
מי מתוק יותר ממני
א. תודה רבה על הרעיון!
ב. זה נשמע שהשוקולד שעליה הוא התשובה לשאלה ואני רוצה שזה יסמל שאין משהו יותר מתוק ממני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;727278:
שוקולד במילוי נחת!!
ואולי שוקולד בציפוי נחת! (התמונה היא על העטיפה, לא?)

• הוסף לסימניות
(לסבא וסבתא): להיות אצלכם זה כמו שוקולד, נגמר מהר ותמיד רוצים עוד..

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הרעיונות!
הכל באמת חמוד אבל אני צריכה את המשפט שיהיה מתוק לילדה המתוקה הזאת שמטעימה את כולם במתיקות שלה.

• הוסף לסימניות
שוקולד מתוק שלא נגמר לעולם

• הוסף לסימניות
הכי מתוק בעולם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה