עמית סגל: הפרקליטות מתעקשת לקבוע דיון נוסף במקום הדיון מחר.
17069.jpg

ביני אשכנזי: ‏פרקליטות המדינה הגישה לבימ״ש השלום בפ״ת כתב אישום נגד עופר גולן, ששימש כדובר משפחת נתניהו ומנהל קמפיין הבחירות של הליכוד ב-2019, יונתן אוריך, ששימש כיועץ אסטרטגי וכמנהל הקריאייטיב במטה הבחירות של המפלגה וישראל איינהורן ששימש כדובר הליכוד.
עוד מביני אשכנזי: גולן, אוריך ואיינהורן נאשמים בהטרדת עד המדינה ב׳תיקי האלפים׳ מומו פילבר. ההחלטה על הגשת כתב האישום התקבלה ע״י פרקליט המדינה לאחר מספר שימועים שנערכו לחשודים עד לאחרונה ממש.

ביני אשכנזי: ‏פרקליטות המדינה הגישה לבימ״ש השלום בפ״ת כתב אישום נגד עופר גולן, ששימש כדובר משפחת נתניהו ומנהל קמפיין הבחירות של הליכוד ב-2019, יונתן אוריך, ששימש כיועץ אסטרטגי וכמנהל הקריאייטיב במטה הבחירות של המפלגה וישראל איינהורן ששימש כדובר הליכוד.
עוד מביני אשכנזי: גולן, אוריך ואיינהורן נאשמים בהטרדת עד המדינה ב׳תיקי האלפים׳ מומו פילבר. ההחלטה על הגשת כתב האישום התקבלה ע״י פרקליט המדינה לאחר מספר שימועים שנערכו לחשודים עד לאחרונה ממש.
אבישי גרינצייג: מאז החקירה חלפו למעלה מחמש שנים.

עופר גולן ויונתן אוריך בתגובה לכתב האישום: ״אחרי שש שנים של עינוי דין, אחרי שהפרקליט הבכיר המלווה ד״ר חיים ויסמונסקי החליט לסגור את התיק, אחרי שפילבר עצמו הודיע בכתב לפרקליטות שהוא לא הוטרד והוא לא מעוניין בהליך, ואחרי שבית המשפט העליון כבר קבע שהמשטרה בליווי הפרקליטות ביצעו פעולות לא חוקיות ושהראיות פסולות - יש לעמית אייסמן את החוצפה להגיש כתב אישום מצ׳וקמק של שתי פסקאות. רוצים מלחמה - יקבלו מלחמה. ניפגש בבית המשפט״.

רשת ב׳: אחרי הגשת כתב האישום נגד יועצי נתניהו: התקדמות בהליכי ביטול הסדר עד המדינה של שלמה פילבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל העולם עסק שלשום בהצהרה המדהימה (את העיוורים שלא ראו מראש את הנולד) של החמאס כי יפסיק את שחרור החטופים, עד שהגיע הנשיא המקורי ביותר והדהים את העולם באולטימטום חסר תקדים.

כל העולם עוסק במדינה הזעירה אשר אויבים סביב לה מכל עבר, אך ראש ממשלתה הוא היחיד בעולם שלא יכל לעסוק בכך היות והוא נאלץ לעסוק בענייני משפטו.

שמונה שעות (כולל המסביב) לקחה עדותו של נתניהו בבית המשפט על נושא קרדילני של משמעות השתלשלות מערכת היחסים שבין משפחתו של נתניהו לבין משפחת אלוביץ, מה זה עשרות חטופים חיים לעומת השאלה הרת הגורל האם ניר חפץ ביקש מעיתונאי באתר נידח לפני המון שנים לתקן איזה כתבה?!

הטור הזה נכתב ביציאה מבית המשפט בדיון ארוך שהיה לי בעניין תעבורתי כלשהו, העד שלי העיד עשרים דקות אך ההכנה של זה לקחה שעות, אין לנו את הלו”ז של רה”מ אך ניתן להניח כי מאחורי שמונה שעות עדות עומדים עשרות שעות יקרות של הכנה, שעות אשר נגזלו מהעם אשר בחר בו.

החבר’ה שם אמונים על הכלל של ייקוב הדין את ההר – בתנאי כמובן שמי שיושב על ההר אינו למשל מועמדם לנשיאות בג”ץ אלא איזה מדינה קטנה ופחות חשובה, הם ינקבו את ההר שוב ושוב ומכל הכיוונים עד שיפול.

נכון, אפשר לגלגל עיניים ולומר שהכל שווים בפני החוק (למעט שומרי החוק עצמם כמובן) ושנתניהו אשם בכך שהוא לא מתפטר כאוויתם, אפשר גם להאשים את הרוב המוחלט של העם היהודי אשר הצביע עבורו, אך כל זה לא יעזור כאשר בינתיים הם תופסים את ראש המערכה בעיצומו של שלב קריטי במלחמה.

הם ותומכיהם מפגינים כל הזמן כנגד כל חבר כנסת שולי מהקואליציה עם הדרישה (הצודקת) לשחרר את החטופים מיד ובכל מחיר, אך קודם כל שיבדקו את עצמם, האם הם מאפשרים למקבלי ההחלטות לעבוד, תנו להם לנהל את המלחמה ולהשם הישועה.
עו”ד נתן רוזנבלט JDN

בעוד כמה דקות יחל יום העדות התשיעי של נתניהו במחוזי בת"א.
עו"ד של נתניהו לשופטים: רה"מ מאחר בכמה דקות לדיון בעקבות אילוצים בטחוניים.

נתניהו אמר אמש כי הוא רוצה שהדיונים במשפט שלו ישודרו – בעקבות כך מספר כלי תקשורת הגישו בקשה לשידור וממתינים להחלטת ביהמ"ש
בית המשפט דחה את בקשת כלי התקשורת לשדר את עדות נתניהו בשידור חי.

עימות וצעקות בין עורך דינו של נתניהו לתובעת

עימות התפתח בין עו"ד עמית חדד, המייצג את ראש הממשלה בנימין נתניהו, לבין התובעת יהודית תירוש. העימות כלל צעקות, והוא התפתח לאחר שתירוש אמרה לחדד כי "אני מבקשת לא להפריח דברי שקר והבל לאולם הזה". חדד השיב: "שקר והבל? אלה מילים שתובעת יכולה להשתמש בהן באולם? תתביישי". ראש הרכב השופטים רבקה פרידמן-פלדמן אמרה לתירוש: "גברתי, לא מקובל לומר ביטויים כאלה על סנגור באולם".

עימות וצעקות בין עורך דינו של נתניהו לתובעת

עימות התפתח בין עו"ד עמית חדד, המייצג את ראש הממשלה בנימין נתניהו, לבין התובעת יהודית תירוש. העימות כלל צעקות, והוא התפתח לאחר שתירוש אמרה לחדד כי "אני מבקשת לא להפריח דברי שקר והבל לאולם הזה". חדד השיב: "שקר והבל? אלה מילים שתובעת יכולה להשתמש בהן באולם? תתביישי". ראש הרכב השופטים רבקה פרידמן-פלדמן אמרה לתירוש: "גברתי, לא מקובל לומר ביטויים כאלה על סנגור באולם".
עימות חריף בעדות נתניהו: עו"ד חדד שואל בנוגע לבדיקה שנעשתה לטענתו בפרקליטות, באשר להיענות לדרישות לסיקור באתר וואלה לגבי פוליטיקאים אחרים וההיענות להן - בדיקה שטוען שלא הועברה להגנה. עו"ד יהודית תירוש מהפרקליטות: "אין בדיקה כזו, זה דברי שקר". חדד צועק עליה בתגובה: "שקר!". תירוש: "אלה אמירות חסרות בסיס".

חדד: "לא יכול להיות שתביעה עם כל כך הרבה עורכי דין ואלף חוקרים שעסקו בזה, אף אחד לא חשב שצריך לבדוק את הסיקור. בהחלט יש לנו אינדיקציות שגישושים כאלה נעשו, ומי שעשה קיבל מכה על האף. מדברים על היענות חריגה - ביחס למה? להגיד שקר והבל על דברים של ההגנה - אני אקח את הסגנון שלה ונראה מה יקרה פה"

׳ערוץ 13׳: עד המדינה בתיק 4000 ניר חפץ הגיש היום תביעה לבית המשפט המחוזי בחיפה על סכום של יותר מ-10 מיליון שקלים נגד המשטרה והפרקליטות, בגין תנאי המעצר והחקירה הקשים שהופעלו עליו.

‏נתניהו מתעצבן: התיק הזה מומצא כמו הרדיפה שעושים עכשיו לשני העוזרים שלי (אוריך וגולן, ב״א), כן מותר לי להגיד את זה.

יהודית תירוש מהפרקליטות עונה לנתניהו: לא, לא מותר לך להגיד את זה.

ביני אשכנזי

נתניהו התייחס גם לשאלה לגבי סיקור ביקורו בארצות הברית שם נאם בקונגרס בתקופת אובמה: "כתבו עליי – מה פתאום נסעת לארצות הברית למה אתה לא כאן, מה שבדיוק אמרו עליי השבוע, בהזדמנות אני אספר לכם מה מאיר דגן עשה שהוא סיכן את בטחון ישראל הוא הלך לקצוות שאי אפשר לתאר. אני אתן זה בהזדמנות אחרת".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה