עדות נתניהו: מעטפה התקבלה עבור רה"מ כשלא נכח באולם. עו"ד חדד ביקש הפסקה. (יעל יפה)

בלתי אפשרי | תזכורת: בתיקי האלפים יש עוד שלושה נאשמים: נוני מוזס, איריס ושאול אלוביץ׳ - לכולם יצטרכו לתת חנינה, זה הופך את העסק לכמעט בלתי ישים ואפשרי וזאת עוד בלי לדבר על הפגיעה בשלטון החוק. (ביני אשכנזי).

1000055635.jpg

שער העיתון הלבנוני אל-אח'באר המזוהה עם חיזבאללה על בקשת החנינה: "כתב ההגנה של נתניהו - המדינה זה אני". (קייס)

שער העיתון הלבנוני אל-אח'באר המזוהה עם ח_2025-12-02.jpg

השר מיקי זהר על בקשת החנינה של נתניהו: "ראש הממשלה לא עשה עבירה פלילית. אם יגידו לו להודות בעבירה שלא עשה, ברור שלא יסכים". (כאן)

עו"ד גיא בוסי בחצות בזירת החדשות: מה שקורה בביהמ"ש המחוזי מגלה שמדובר בחבורת עבריינים. ציבור הימין היה בטוח שנתניהו יילך עד הסוף ויפיל את מגדל הקלפים. נתניהו לא רצה לקחת סיכון, אפי' קלוש. אין ספק שהנשיא טראמפ זירז את העניין.

ראש האופוזיציה יאיר לפיד בגל"צ: "נשיא המדינה טעה בכך שלא אמר מיד שהוא מוכן לשקול את החנינה לרה"מ, אם יגישו לו בקשה מסודרת - ולא מכתבים שנועדו לדחוק אותו לפינה"

השרה עידית סילמן למשי ומוסקוב ב'קול ברמה': "אני חושבת שהרצוג יקבל את בקשת החנינה של נתניהו. לא רוצה לפרט מקורות, אבל יש לי אינדיקציה חזקה שהדברים יכולים להיות. אם הרצוג לא יבין את גודל השעה, יש מציאות שטראמפ יתערב עם סנקציות אישיות על בכירי מערכת המשפט״

מוטי קסטל: אגב, אני משוכנע שהחקירה הייתה "יסודית וממצה" לפחות כמו חקירת הדלפת הסרטון משדה תימן.
ינון מגל

שלמה פילבר מגיב בראיון על סגירת התלונה שלו על בדיקה פולשנית שעבר כשנעצר בחקירות נתניהו:
"הימם אותי רמת החובבנות, הם אפילו לא ניסו להסתיר את הטיוח שהם עושים"

נתניהו פרסם סרטון באנגלית שבו הוא תוקף את הפרקליטות ומאשים שהיא מסרבת לבטל את אישום השוחד בתיק 4000 כדי להדיחו וכינה את המשפט "משפט באגס באני" – בגלל בובת באגס באני שקיבל בנו ממילצ'ן.

נערך לאחרונה ב:
היום עלה להעיד אפי אזולאי, ששימש בתפקיד אב הבית במעון בבלפור. אזולאי הכחיש את טענת "קו האספקה" ממילצ'ן. כשנשאל כמה מפגשים היו עם מילצ'ן שבהם נמסרו מתנות, השיב אזולאי: "3-2 מפגשים. ראיתי אדם שבא לחבר שלו, לשבת איתו. הוא הביא בקבוק כדי לשתות ביחד, או לעשן סיגר ביחד. זו הייתה ההתייחסות"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה