- הוסף לסימניות
החשד הוא שאלוביץ' קיבלו שוחד מנתניהו אז גם עורך דינו טוען שלא היה שום שוחדחשבתי שבני הזוג אלוביץ' הם נגד נתניהו.
טעיתי?
תוכל בבקשה להרחיב?
החשד הוא שאלוביץ' קיבלו שוחד מנתניהו אז גם עורך דינו טוען שלא היה שום שוחדחשבתי שבני הזוג אלוביץ' הם נגד נתניהו.
טעיתי?
תוכל בבקשה להרחיב?
מ-ת-ח-מ-ם!!!רה"מ נכנס לאולם בית המשפט כעת
עמית סגל: הפרקליטות הדליפה במתואם לשני כתבים תמליל חקירה שממנו עולה שנתניהו סתר את עצמו. הבעיה היחידה היא שהמדליף שכח שהתמליל הזה הוא זכרון דברים. כאשר החקירה תומללה הסתבר שהדברים לא נאמרו.לאחר חמש דקות ההפסקה הדיון התחדש
עו"ד עמית חדד כועס על עיתונאים שפרסמו כי מתמליל החקירה במשטרה עולה סתירה בדברי נתניהו.
נתניהו מגיב לסתירה: י"ש פה שקר כל-כך גס".
השופטת רבקה פרידמן פלדמן: "אין לנו שליטה על מה שהתקשורת מפרסמת".
נא לא להעלות שנראות כמו תפזורת.מוטי קסטל: העדות מתחילה: חדד: מה היו הנושאים של השיחה עם בני הזוג אלוביץ' ב27.12 ראש הממשלה נתניהו: מבקש להתייחס לסרטון החתימה מאתמול, העלינו סרטון קצר על טפסים ועלתה טענה ככה חותמים על טפסים בכזו קלות דעת? החתימה הזו היא אחרי חתימת שרים, ועבודה של הדרג המקצועי זו עבודה שיכולה להימשך שנים. לגבי אלוביץ': הייתה שיחת הכרות. ארוחה שבה הכרנו, מטבע הדברים על הרקע האישי, משפחה ילדים, הנושא שעניין אותי גם זה עסקים שניהל עם העולם, אותי מאוד עניין עסקיו ביפן ושאלתי אותו על כך. השופט ברעם מי יזם את המפגש? נתניהו: לא זוכר, אולי נפגשנו אולי בשבעה בשנת האבל של רעייתי, יכול להיות שהוא יזם. מה דובר על נושא סיקור? כל מי שהוא בעלים של ערוץ תקשורת אני מעלה את אותה טענה שהתקשורת היא במצב של כשל שוק. אחרי ארוחת הערב היה ברור לי מה הדעות שלו. אמרתי לו אתה בעל דעות ימניות ירשת אותו משוקן אמרתי לו תעשה את האתר בדמותך... חדד: האם השיח עם אלוביץ' היה יחודי או נדיר? נתניהו: אין מישהו שלא דיברתי איתו גם עם אנשים מחו"ל. דיברתי עם הבעלים המיתולוגי של הניו יורק טיימס. ביקשתי ממנו לאזן את הכתבות על הארץ. שוחחתי עם ורטהיים. אמר לי אני הולך למנות עורך ראשי בערוץ 2 את ניסים משעל. אמרתי לו אתה מעביר את ערוץ 2 לעוד שלוחה של ידיעות וווינט. אמר לי יש מועמד אחר אבי וייס אמרתי לו את זה אל תעשה (משעל) ואת זה אפשר. נפגשתי גם עם ירון דקל ועם אלי עזור. חדד: רה"מ עד כמה השיח שקיימת עם כלי התקשורת היה קשור לעובדה שאלוביץ' הוא איש ימין? נתניהו: פניתי למו"לים באשר הם מו"לים. מה שהיה יחודי אצלו זה שהוא היה בתוך המערכת הזו למרות שהוא אתר זניח אבל הוא היה אתר של איש ימין. זה יכל להתפתח, מה שהיה יחודי אצלו והרבה פחות מאחרים היתה לו את היכולת אבל הוא לא מימש אותה. חדד: הוא הציע לך משהו באותה ארוחת ערב? נתניהו הציע מה? חדד: לפנות אליו? רה"מ: כולם אמרו לי את זה. לא הייתי פונה אליו כי היה נראה לי כבר אז דבר שמאפיין, הוא היה זיהיתי על אנשי ימין שיכלו להיות בעמדות משפיעות אבל הם היו מבוהלים, אנוסי ספרד. מפחדים לצאת מהתקשורת בכלל והוא עשה עליי רושם של ימין מבוהל ולכן הבקשה הבסיסית שלי הייתה 'שנה את המדיניות הזו' הוא אמר תפנה אליי מתי שאתה רוצה. זו דרך של מו"לים לפתור תלונות של אנשי ציבור... חדד: האם בעקבות ארוחת הערב הפך לימני? נתניהו: הפך ליותר שמאל, ינון מגל אף על פי שלא היה מתומכיי, הוא החליף אותו את ינון מגל שהיו לו עמדות ימניות מסוימות או לא מסוימות, הוא החליף אותו באבי אלקלעי איש שמאל מובהק והוא מינה את טלי בן עובדיה ימים ספורים לאחר מכן. חדד: בחקירה שלך אמרת לחוקרים שפנית לאלי עזור? נתניהו: אני חושב שכן. חדד: אולי פנו (החוקרים) לאנשים האלה לבדוק על השיחות? נתניהו: לא ידוע לי על זה. חדד: אני אומר לך שלא פנו מה עמדתך? נתניהו: שהם לא חיפשו את האמת. אם היו מחפשים את האמת היו רואים את הסיקור הגרוע בוואלה. הם לא חיפשו את האמת. זה לא הזנחה או חוסר מקצועיות אלא חקירה מכוונת עם מטרה מראש, כל ראיה מזכה הם זרקו הצידה או לא חקרו. חדד: מדוע לדעתך לא שינה אלוביץ' את הרכב האנשים בוואלה? הוא איש ימין שמזדהה עם ימין. מדוע לא עשה זאת? נתניהו: כפי שאמרתי הוא היה ימין מבוהל וזה לא היה כל כך חריג אז שהוא חשש מההתקפות שיקבל מכל התקשורת. חדד: האמירה שלך לשאול לשנות אנשים בוואלה, זה אמירה מחוצפת? מה דעתך בנושא הזה? הייתה טריוויאלית או מלמדת על יחסים שליטה? נתניהו: זו לא הכתבה או פקודה, אלא בקשה, בקשה של דמוקרט, אדם שמאמין בשוק תקשורת מגוון מגיל צעיר מאד ובא עם זה למערכת הבחירות ואמר את זה לחוק תגר ואחר כך לאלה שתומכים בי ואלה שלא. גם אם זה היה הפוך והתקשורת הייתה רק ימנית בעיתונים בטלויזיה ובכל מקום היית שומע ימין אז הייתי אומר תגוון. לא ניתן לבסס דמוקרטיה בלי גיוון. זה יוצר תסכול עצום אצל חלק מהאוכלוסיה ואין דיבייט אמיתי ואתה מוביל להחלטות שגויות ואתה עושה דברים הזויים שמסכנים אותך כמו נסיגות מסוכנות שמביאות לך ח'ליפות על סף ביתנו בצפון או בדרום או מחליש את המאבק שלך באיראן שמוצג כספין, זה חשוב לדמוקרטיה שיהיה שיח פתוח ואני אומר את זה גם אם המצב היה שכל התקשורת ימין. חדד: אם זה המצב למה טרחת לדבר עם אלוביץ' על עצם הסיקור והקדשת לו זמן וארוחה? נתניהו: זה לא כל כך הרבה. דיברתי איתו וכשדיברתי איתו זה היה העיקר כי זה תואם את השקפת העולם שלי וגם חשבתי שהוא אתר שולי ויכול להפסיק להיות אתר שולי אם הוא ישנה את עצמו. הוא לא השתנה והוא נשאר שולי. אם היה משתנה אין לי ספק שהיה לו פוטנציאל לגדול. לא הכל שכלתני, זה גם עצבן אותי. עצבן אותי שיש לך כלי ביד סוף סוף ואתה יכול לבטא את ההשקפה שלך, אז תעשה את זה גם אם תחטוף קצת ביקורת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //