משפט/סלוגן לכרטיס ברכה לפורים

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו משפחה ש-6 אחיות מתוכה גרות באותו מקום וכל שנה אנחנו עושים משלוחי מנות אחת לשניה לא ביקר בכלל אבל עם רעיון יפה או משהו משפחתי שמתאים לקטע המשפחתי
השנה אני עושה בלינצ'עס גבינה ואולי גם פנקייקים עם קופסאות קטנות של רטבים, מייפל, סירופ שוקולד, ורוטב מתוק אדום

אני צריכה משפט חזק סלוגן שקשור לנושא המשלוח
(למשל שנה אחת עשיתי משלוח מנות בנושא דיאטה כי אצלינו רובם שמנות ואז כתבתי מאד חמוד משהו מצחיק למשפחה)
משהו מוצלח וקולע
אשמח לשמוע רעיונות

• הוסף לסימניות
וואו אף אחד????
אין לכם שום רעיון להציע???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;537609:
אנחנו משפחה ש-6 אחיות מתוכה גרות באותו מקום וכל שנה אנחנו עושים משלוחי מנות אחת לשניה לא ביקר בכלל אבל עם רעיון יפה או משהו משפחתי שמתאים לקטע המשפחתי
השנה אני עושה בלינצ'עס גבינה ואולי גם פנקייקים עם קופסאות קטנות של רטבים, מייפל, סירופ שוקולד, ורוטב מתוק אדום

אני צריכה משפט חזק סלוגן שקשור לנושא המשלוח
(למשל שנה אחת עשיתי משלוח מנות בנושא דיאטה כי אצלינו רובם שמנות ואז כתבתי מאד חמוד משהו מצחיק למשפחה)
משהו מוצלח וקולע
אשמח לשמוע רעיונות
אני חושב על רעיון של הפוך משנה שעברה כי לפי המשלוח הוא נראה עתיר קלוריות לכן משהו בסגנון : להשלים עם המצב או משהו בסגנון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה