קופירייטינג משפט עוצמתי לעמדת הטענה בבית מדרש

• הוסף לסימניות
אני מבקש רעיון עבור עמדה להטענת טלפון בחדר צדדי בבית מדרש, המסר הוא: הטענת את נשמתך בהיכל בית המדרש? בינתיים הטלפון שלך כבר מוטען. שאדם הולך ללמוד ולהתפלל בראש פנוי בלי הטרדות מהטלפון, בזמן שהטלפון נטען גם הוא מקבל כוחות של קדושה.
בינתיים הגעתי למשפט זה:
הטען את נשמתך בהיכל בית המדרש, ובינתיים הטלפון יטען כאן.

יש לך רעיון טוב שידבר ללב של חובשי בית המדרש ?
יש לך אפשרות לשפץ את הניסוח ?

אודה לך מאד.

• הוסף לסימניות
אני מבקש רעיון עבור עמדה להטענת טלפון בחדר צדדי בבית מדרש, המסר הוא: הטענת את נשמתך בהיכל בית המדרש? בינתיים הטלפון שלך כבר מוטען. שאדם הולך ללמוד ולהתפלל בראש פנוי בלי הטרדות מהטלפון, בזמן שהטלפון נטען גם הוא מקבל כוחות של קדושה.
בינתיים הגעתי למשפט זה:

אודה לך מאד.
כח טענה

• הוסף לסימניות
כשהנשמה נטענת בהיכל בית המדרש הטלפון כבר יתמלא

• הוסף לסימניות
1. אתה תטעין - תמונה של אברך על הסטנדר לומד,
ואני אטעין - תמונה של טלפון בטעינה.
2. מטעינים באהבה
1737118232230.png

3. להתחבר למקור.
4. מאפשרים לו להתמלא. (תמונה של אברך לומד ומאחוריו טלפון נטען במרחק מה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנו טוענים/נטענים והם נטענים

• הוסף לסימניות
אני טעון גניזה.
ואתה התעלות!

אני נטען לטווח קצר
ואתה - לטווח ארוך

• הוסף לסימניות
לא שלי:
ראיתי בבית כנסת כלשהו -
"אבן הטוען".
(-על משקל אבן הטוען של האבדות בביהמ"ק)

• הוסף לסימניות
כאן טוענים לנטענים בתורה

• הוסף לסימניות
נטען? גם אני צריך להיטען!
פה נמצאים במצב טעינה
נטענת? גם אני רוצה!

• הוסף לסימניות
בינתיים הגעתי למשפט זה:

אודה לך מאד.
אולי אפשר:
"נפש עמל עמלה לו - הוא עמל במקום זה ותורתו עומלת לו במקום אחר"
בחור/אברך יקר, לך לך לעמלך וכשתחזור תראני מלאה...

• הוסף לסימניות
שעות של טעינה עצמית בלי טלפון עם סלולה ריקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה