משפצים? אל תנסו לחסוך היכן שאסור לעשות את זה... אשכול הסיפורים של אלו שהבינו לפני שהיה מאוחר.

• הוסף לסימניות
אנו לפני שיפוץ משמעותי, כך שאני מוצאת את עצמי חופרת המון בפורום זה... ונוכחתי לראות שאלה שחוזרת על עצמה שוב ושוב, על חשיבות הייעוץ ע"י אנשי מקצוע בתחום העיצוב, האם ניתן לחסוך בהוצאה הזו ולהסתמך על חוש אישי, יעוץ חובבני או שירות של אנשי מקצוע בחנויות. ולאחר שנחסכה לי עגמת נפש אדירה הייתי חייבת לשתף בתובנה שלי, אשמח שתשתפו גם אתם כדי להואיל לאחרים שלא יצטערו לאחר מעשה.
לקחתי אדריכלית מעולה וסבלנית שהכינה תוכנית מדהימה התפורה במדויק לצרכי משפחתי, וחשבתי שאוכל לתכנן את המטבח לבד, או בעצם - בעזרתה, אף על פי שאינה מומחית לעניין עיצוב מטבחים. ורק לאחר המלצות פה בפרוג החלטתי לקחת עיצוב מקצועי, לקחתי את @עיצוב מטבחים, קיבלתי שירות מעולה, יחס סבלני והמון רעיונות (אין לי אחוזים:) רק הרבה הכרת הטוב) קיבלתי תוכנית יפייפיה ומושלמת וזה רווח אחד, אך לא על זה אני פותחת אשכול... בזכות ערנותו חסכתי אלפי שקלים! המקום בו תכננתי למקם את המקרר התברר כקטן מידי, מה שהוביל לשינוי והזזה של קיר, עוד בשלב התכנון ולא אחר סיום הבניה... עכשיו קיבלתי תוכנית מהנדס ונוכחתי לראות טוב יותר כמה טוב שהתייעצנו, בקיר המדובר אמור להיות עמוד מייצב, כך שאם היינו מגלים זאת בגמר הבניה לא היה מקום למקרר:(
המסקנה שלי - אל תוותרו על עיצוב מקצועי! כל כך הרבה כסף משקיעים בשיפוץ, חבל לחסוך במקום שיחסוך לכם כסף ועוגמת נפש!
אשמח שתשתפו גם אתם כדי לעזור לאלו שעומדים עכשיו בצומת הרגישה הזו

נ.ב. אני לא מעצבת... ולא בתכנון להיות כזו:) פשוט בשבילכם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקפיצה,
תנו עצות מניסיונכם, על מה לשים לב, ממה להיזהר וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה