כללי משקלים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
קניתי 4 משקלים של נרקיס בלוק. קבלתי אותם ככה שהם מוצגים בתוכנות בתור 4 פונטים נפרדים ולא כמשקלים של אותו פונט.
עכשיו כשאני מנסה להגדיר באינדיזיין פונט בשביל סגנון פסקה - הוא מציג לי ברשימה את ארבעתם באותו שם - (למרות ששמות הקובץ שלהם שונים) ונותן לי רק את המשקל קל, ושאני רוצה להחליף לשמן או לשחור הוא כל הזמן קופץ בחזרה לקל. וחוץ מזה הוא צובע לי את הטקסט ברקע אדום.
מה עושים איתו?

• הוסף לסימניות
WINDOWS 7?
בעיה.
תפנה לאלו שמכרו לך את זה.

ולבינתיים, תעיף את זה מהתקייה של ווינדאוס, גופנים,
ותשים את זה בתיקייה של גופני אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
הבעיה לא קשורה דוקא לווינדוס 7, זה בעיה בעיקר בפונטים עם הפתיח fb. והפתרון להעתיק לתיקיית האינדיזיין הוא היחיד שפותר את זה.
מן הראוי לפנות לפונטביט ולספר להם על הבעיה. הם אמרו לי שהם לא בדיוק מבינים למה זה.

• הוסף לסימניות
מה הקשר לפונטביט? הוא מדבר על פונטים של מסטרפונט

ודרך אגב - מיותר לחלוטין לפתוח אשכול באותו נושא בכמה פורומים שונים בו זמנית.
זה מעיק ומבלבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;534687:
מה הקשר לפונטביט? הוא מדבר על פונטים של מסטרפונט

אצלי זה קרה החל מהשידרוג של פונטביט לאופן טייפ בסיסי, שגם פונטים בעלי 4 משקלים היו מוצגים רק כמשקל בודד.
במסטרפונט, לעומת זאת הוא מזהה כל משקל כפונט בפני עצמו, ללא אפשרות בחירה בין בולד לרגולר בחלונית המשקלים.

• הוסף לסימניות
אבל השידרוג של פונטביט משפיע על הפונטים של מסטרפונט?
נשמע הזוי לחלוטין...

• הוסף לסימניות
יש לי את זה גם בפונטים של פונטייפ, שהפונטים מקוטלגים בנפרד ולא כמשקלים של אותו גופן.

האם העתקה לתיקיית הפונטים של אינדיזיין היא במקום המערכת הפעלה או בתוספת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;534732:
יש לי את זה גם בפונטים של פונטייפ, שהפונטים מקוטלגים בנפרד ולא כמשקלים של אותו גופן.

לא, בפונטייפ רק הרגולר והבולד ביחד כל השאר בנפרד. וכנראה שלא בחרת את הצמד הזה.

והתקלה, לטענת פונטביט קשורה לחברת אדובי.

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם אם בגרסת CS5 זה גם כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;534732:

נראה לי שבפונטייפ זה בכוונה ככה, זה עושה פחות בעיות, ואולי אם תתעקשי לקבל את כולם באותו שם רק במשקלים שונים, הם יסדרו לך את זה.

נכתב ע"י קופירייט;534746:
לא, בפונטייפ רק הרגולר והבולד ביחד כל השאר בנפרד. וכנראה שלא בחרת את הצמד הזה.

והתקלה, לטענת פונטביט קשורה לחברת אדובי.

יש לי שאלה. התקלה הזו קיימת גם בפונטים עם סיומת TTF או רק בפונטים עם סיומת OTF?

• הוסף לסימניות
בעיקרון מפרידים את המשקלים לפונטים שונים כדי שהם יופיעו גם בתוכנות שלא תומכות בריבוי משקלים, כמו וורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה