דרוש מידע משקל אדם

• הוסף לסימניות
ראיתי ביש חסד בזול
אין בזה הרבה משחקים
נראה לי
לא צריכה הרבה משחקים
רוצה דיגיטלי ומדויק
קניתי בסופר פארם
עולים על זה - משקל אחד
יורדים עולים שוב - אני רזה ב קילו וחצי
יורדים עולים שוב - שמנתי ב 800 גרם
מה זה ?

• הוסף לסימניות
ככה זה גם שלי.
עד שלמדתי לעלות, ולרדת.
ואז המשקל הזה נכון.
כלומר-רק אחרי שעליתי, והיה משקל מסוים, וירדתי ועליתי מהר שוב-כשהמשקל עדיין לא התאפס, אז זה היה נכון.

• הוסף לסימניות
ככה זה גם שלי.
עד שלמדתי לעלות, ולרדת.
ואז המשקל הזה נכון.
כלומר-רק אחרי שעליתי, והיה משקל מסוים, וירדתי ועליתי מהר שוב-כשהמשקל עדיין לא התאפס, אז זה היה נכון.
אם הבנתי נכון- זה בדיוק המשקל שהיא לא רוצה... ;):D

• הוסף לסימניות
כן,
אבל אם הבנתי נכון כבר יש לה.
אז חבל.
רק שתלמד לעבוד איתו נכון.

• הוסף לסימניות
תראי.
זה משקל חכם דור 5.
בהתאה אישית למשתמש.
עלית. ראית ת'משקל.:eek::eek::eek:
עולים על זה - משקל אחד
זוועהההה.
אז עלית שוב.
אולי השתנה משהו?:p
יורדים עולים שוב - אני רזה ב קילו וחצי
וואאלהה!!:giggle:
יש לי יתרת זכות.
רצה לנשנש משהו טוב, :coffee:
ואז:
יורדים עולים שוב - שמנתי ב 800 גרם
:sick::alien:
זה מה שזה.
o_O

• הוסף לסימניות
בול.
עייני ערך מה שכתבתי למעלה על ההתאמה האישית.

• הוסף לסימניות
תראי, עכשיו ברצינות-אני פשוט קלטתי שאחרי שעליתי וירדתי והוא הראה משקל שונה,
אם הוא מראה משקל מסוים כמה פעמים-זה הנכון.
או שככה היה לי נח לחשוב...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל משקל אדם מבוגר, בשונה ממשקל פג או תינוק זערורי, אינו מדוייק. אבל ניתן לעקוב על ידו אחרי תהליכים.
בדרך כלל הבשורות רעות... לפעמים טובות.ץץץ צלוי במאמץ.
יש בשוק משקלים מדוייקים ומקצועיים יותר, כגון כאן. תנסו, נשמח לשמוע אם הם מפרגנים יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה