דרוש מידע משקל הביצה, נראה לי שערוריה

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני עסוקה עם זה....
אני קונה בקביעות L כדי שהילדים לא יתלוננו שהחביתה קטנה מידי,
ובכל אופן הביצים מאד קטנות,
יצא לי לקנות בחודש האחרון תבנית במקום אחר גודל M וגיליתי ביצים גדולות ומכובדות,
החלטתי לשקול את הביצים ומה התברר
שהL שאני קונה בקביעות שוקלים בין 59-62 גרם מקסימום כמה ביצים בודדות בתבנית ששקלו יותר
ולעומת זה הM שקל 64 גרם
הזוי, לא?
אין איזה חוק שקובע כמה אמור להיות המידה בהתאם למשקל הביצה?

• הוסף לסימניות
מי יודע אם יש טווח משקל שמחייב את כולם?

• הוסף לסימניות
מי יודע אם יש טווח משקל שמחייב את כולם?
יש
1673269214700.png

• הוסף לסימניות
ביצה היא ממוצרי המזון שמחירם מפוקח על-ידי המדינה. כך נקבע מחיר לביצים לפי גודלן ומשקלן. בצו הפיקוח על מחירי מצרכים ושירותים (מחירים מרביים לביצי מאכל) מפורט המחיר לצרכן לאריזת של תריסר ביצים בגודל M, L, ו-XL. הצו גם מפרט את משקל הביצים, ולפיו משקל ביצה בגודל מדיום יעמוד על 53-63 גרם, בגודל L על 63-73 גרם, וגודל XL הוא במשקל שמעל 73 גרם.

• הוסף לסימניות
עם הזמן ביצה מאבדת ממשקלה בעקבות התאדות נוזלים דרך הנקבוביות שבקליפה.

• הוסף לסימניות
אני מוכרחת לציין שגם אני בדקתי את זה, וזה באמת שוקל פחות ממדיום של חברות אחרות, זה גם נראה קטן.

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני עסוקה עם זה....
אני קונה בקביעות L כדי שהילדים לא יתלוננו שהחביתה קטנה מידי,
ובכל אופן הביצים מאד קטנות,
יצא לי לקנות בחודש האחרון תבנית במקום אחר גודל M וגיליתי ביצים גדולות ומכובדות,
החלטתי לשקול את הביצים ומה התברר
שהL שאני קונה בקביעות שוקלים בין 59-62 גרם מקסימום כמה ביצים בודדות בתבנית ששקלו יותר
ולעומת זה הM שקל 64 גרם
הזוי, לא?
אין איזה חוק שקובע כמה אמור להיות המידה בהתאם למשקל הביצה?
שימי לב שביצים M בדרך כלל הקליפה הרבה יותר עבה
ככה שבסוף יש פחות ביצה

• הוסף לסימניות
אופציה א' תביעה ייצוגית כנגד התרנגולות
אופציה ב'
לקנות תבנית ביצים S ולהשתמש ב-2 ביצים כל פעם כמעט אותו מחיר של ביצה אחת בגודל L והרבה יותר כמות

• הוסף לסימניות
אופציה א' תביעה ייצוגית כנגד התרנגולות
אופציה ב'
לקנות תבנית ביצים S ולהשתמש ב-2 ביצים כל פעם כמעט אותו מחיר של ביצה אחת בגודל L והרבה יותר כמות
כמה עולה תבנית S?

• הוסף לסימניות
בחיים עוד לא שקלתי ביצים...
אבל בחסות האשכול שקלתי כמה ביצים טריות שהיום אספו מהלול ..
גודל xl שקילה מדגמית חלק 75 גרם חלק 76 גרם
35 שקל לתבנית

• הוסף לסימניות
איפה מוצאים ביצים XL? אני חושבת ששנים לא פגשתי כאלה בסופרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה