עזרה משקל למטבח - מתנה למורות וגננות

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות למורות ולגננות משהו שימושי. חשבתי על משקל למטבח (50 ש' בערך)
מה דעתכן? הייתן שמחות לקבל? אולי קיים בכל בית וזה מיותר?
אולי רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאד שמחה. יש לי משקל והוא שימושי מאד, מצד שני כשדיברתי על זה כמה פעמים אמרו לי כמה נשים שזה מיותר לחלוטין והיה עומד ללא שימוש.
כדאי להסתכל/לברר האם אותה אישה חובבת אפייה ששם בא המשרל לידי ביטוי.
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
תודה,
אשמח לשמוע עוד דעות

• הוסף לסימניות
גם אם לא חובבת אפיה, יהיה טוב לשקול כזית מצה, וכזית חסה לליל הסדר :)

• הוסף לסימניות
אבל בשביל פעם בשנה זה לא כזה נחמד.

• הוסף לסימניות
רעיון ממש נחמד, משהו שטוב שיש בכל בית

• הוסף לסימניות
שנה אחת קניתי את המתנה הנ"ל ברשת פוקס היה לי הנחת מועדון יצא לי גרושים משהו כמו 26 ש"ח אולי קצת יותר נהנו לא הפסיקו להגיד תודה זה יפה ושימושי

• הוסף לסימניות
רעיון ממש נחמד, משהו שטוב שיש בכל בית
זה תלוי.
אם היא בקטע של אפייה ובישול היא יכולה מאוד להנות ואם לא היא יכולה להעביר את זה ישר למישהי כי לה אין מה לעשות עם זה .

• הוסף לסימניות
תמיד יש מה לעשות עם זה

• הוסף לסימניות
אני מאוד הייתי נהנת לא מזמן קניתי לעצמי אני אוהבת לשקול את הבצק לחלות לראות שכל חלה תצא לי אותו גודל.
וכן לפעמים יש מרשמים עם גרמים וזה מאוד כיף שיש לך את זה בבית.

• הוסף לסימניות
וזה גם נשבר יחסית מהר כך שלא מזיק עוד אחד לרזרבה.

אצלי שימושי מאד.

• הוסף לסימניות
אצלי מאוד שימושי באפיה וכו' אבל הרבה נשים אומרות לי שהן לא מבינות למה צריך משקל למטבח, תלוי באופי ( דיוק) ובהרגל של כל אחד ואחד.

• הוסף לסימניות
קניתי באלי אקספרס בסביבות 14 ש"ח

• הוסף לסימניות
שימושי מאד למרות שאני לא כזאת דייקנית.
פחזניות, חלות שרוצים משקל מסויים, ריבות. אצלי זה בא הרבה לידי שימוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה