בקשה משקל לתינוק

• הוסף לסימניות
אני צריך משקל לתינוק קטן (פג) - משקל דיגיטלי כי אני צריך דיוק של גרמים.
אם יש למישהו בירושלים להשאיל, אשמח אם יפנה אלי באישי.
תזכו למצוות

• תודה
Reactions: S.D
  • הוסף לסימניות
תנסו לפנות לגמ"חים להשאלת ציוד רפואי.
אני אישית לא מכירה בירושלים.

• הוסף לסימניות
אף אחד?
אם יש למישהו אפשרות למכור יד שניה או להשכיר גם אשמח לשמוע

• תודה
Reactions: S.D
  • הוסף לסימניות
מישהי פעם אמרה לי ששקלה במשקל מטבח, הניחה על זה קערה קטנה כשבתוכה התינוק....
נשמע מופרך אבל אולי שווה לנסות?!

• הוסף לסימניות
ניסיתי בעבר במשקל מטבח, לא עבד. המשקל דרש חוסר תנועה מוחלט כדי להתאפס על המשקל ואפילו כשהתינוק ישן, הנשימות שלו סיפקו תזוזה מסוימת.
אולי יש משקלים טובים יותר, שלי היה בסיסי מאוד

• הוסף לסימניות
אולי אצל הירקן?

• הוסף לסימניות
יש ביד שרה

• הוסף לסימניות
אה... לי יש מסבא שלי משקל שוק, זה וו עם חוגה שתולים שקית ורואים כמה היא שוקלת...
שקלתי ככה את כל הקטנים שלי... בשקית של רמי לוי... אבל לא ברמה של גרמים ממש...

• הוסף לסימניות
אני לקחתי דיגיטלי עם גרמים, יכול להיות שאני טועה במקום אני אשאל את בעלי.

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח במודיעין עילית
אם תרצו, תפנו באישי ואתן לכם מספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה