כללי משקל קובץ אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי חוברת , שהקובץ אינדיזיין שלה שוקל 2 וחצי ג'יגה!!
זה נורמלי? חוברת מעומדת תמונות ששוקלות די הרבה , עיבודים וכו' כך שכל תמונה בעצמה היא כ 5 מגה בערך,
ויש שם איזה 70 עמודים
מה שאני לא מבינה זה למה יש לי עוד חוברת עם פחות או יותר אותם נתונים והקובץ אינדיזיין עצמו שוקל רק 50 מגה , ופה זה הבדל כל כך עצום
למישהו יש מושג?
המחשב שלי קופאא פתאום באמצע עבודה מרוב המשקל ההזוי הזה.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לפצל את הקובץ לשניים שלושה ואח"כ לחבר באקרובט, או להגדיר באינדי כבוק

• הוסף לסימניות
זה באמת רעיון , אעשה את זה , תודה!

אבל עדיין אני לא מצליחה להבין למה אותם נתונים וכזה הבדל.
גם אם אפצל עדיין כל קובץ ישקול הרבה , והפידיאפים בכללל.. אולי הפיתרון יהיה רק להקטין את משקל התמונות המעובדות תכל'ס זה לא אמור להיות שם כ"כ גדול.
אבל נו, יש לי שיגעון שיהיה מקסימום חד וברור :)

• הוסף לסימניות
על פי הערכתי שאינה מבוססת דיה וקצת ניסיון מצטבר, אין הרבה משמעות להורדת משקל של תמונות (כמו צמצום שכבות בפוטושופ), בדר"כ התוכנה נתקעת עקב שימוש לא רצוי, לדוגמא אם משתמשים לעיתים תדירות בחלון האפקטים באינדיזיין זה מוסיף על הקובץ ומכביד על התוכנה כי היא פחות בנויה לזה.
אם זה המצב נסו לייבא הכל מפוטושופ או אילוסטרייטור ולהסתמך על אינדיזיין רק בעימוד נטו (לא יודע אם זה שייך בשלב הנוכחי, אבל כמעט בטוח שזה יוריד בהרבה את משקל הקובץ ויקל על התוכנה)

• הוסף לסימניות
ואוו.
בזכות ההערה שלך גיליתי את הבעיה.

אין בקובץ שום אפקטים / הצללות למינהם
הכל עימוד וקטור נקי
היה אובייקט מסוים שייבאתי ישירות מאילוסטרייטור שמורכב מכמה צללים והוא הועבר בתור EPS
היו כמה כאלו בעמוד,
מחקתי את כולם והקובץ ירד ל 25 מגה. ממשקל של 2.5 ג'יגה!!

אז אולי זה יעזור למי שיתקל בבעיה כזו בעתיד
אני ינסה לבנות אותו בצורה אחרת כדי שיועבר רגיל ולא EPS

תודה רבה רבה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה